Klimakterietant!

Jag skrev inget igår för inget hände och helt seriöst så vart jag nervös
- Vad kommer nu hända, detta bådar inte gott att det vart lugnt en dag!
Ja jag hade rätt, imorse när jag kom på jobbet så kom Janice fram till mig med kakor och ett vykort
- here Sara, this to honour you!
Jag var rörd och det stod så massa fina saker om mig i vykortet hon hade skrivit. Och jag åt en kaka fast den var glutenfylld bara för att visa att jag tyckte om det, ville inte göra henne ledsen.

En tant frågade om jag var född 1952, jo man tackar!

Sedan ser jag en gubbe gå runt omkring i sitt rum så jag går in och där möts jag av en man med bara byxor
- Åh, Sweetheart!
Han börjar röra mig på armen
- I have missed you soo. Do you wanna go and have sex now?
Sen så tar han mig på mitt bröst så jag fick över ta konervastionen
- You dont know who i am!
- Yes i doo, and i wanna have sex with you

Obsevera att under denna konversation så pratar han med sin bedroomvoice, alltså en såkallad sexig röst och han forsätter stryka mig på armen.
Då tog jag in yxskaftet och hon valde att jobba med honom själv efter allt jag sagt och han slutade när han såg henne. Han insåg väl också att hon såg ut som en nördig 14 åring. 

När vi sedan sitter på rapporten kommer min chef in och frågar hur lång tid det är kvar tills vi är klara för de skulle tydligen ha ett möte. Så när vi var klara säger jag
- Men då ska jag väl gå hem då!
- Sara jag tror att du måste följa med på mötet.

Jag vart lite nervös och när jag kommer ut står en tant där och ser ledsen ut och jag tänker
- Jaha, nu ska vi hedra nån som har dött, jobbigt läge
Och när tanten flyttar på sig står mina arbetskollegor där med en tårta och den är bara till mig och chefen håller ett tal för mig och sedan kramar mig!
Och jag vart så överraskad och tittar omkring och tittar manade på dem
- Visste ni om detta?
Jag var så rörd. Och alla sa så många fina ord om mig! Och jag kännde mig som en klimakteritant: Jo jag ville visa känslor.

Och ikväll har jag gjort flygande Jakob och sökt ett jobb! Ett bra jobb som jag tror att jag skulle älska, dock tror jag inte att jag kommer få det. Men man kan ju alltid försöka.

Tabbe

I tisdags när jag skulle gå hem från jobbet så hittade jag inte mina byxor. Nu kanske någon tror att jag hade haft skoj med någon jourläkare, men så är inte fallet. Utan det är mina byxor som jag använder på väg till jobbet. Jag var inte så brydd om byxorna i tisdag eftersom jag var peppad på Nhl. Idag när jag  började leta byxorna igen så fann jag inte dem.
Vilken jäkel vill ha ett 3 års gammla noppiga gympabraxor?

Sen så lyckades jag göra en tabbe i går. När de började sjunga nationalsången på hockeyn så började dem med Amerikas nationalsång och när sången var klar började amerikanarna vissla och klappa händerna, det var en bra stämming så jag började busvissla. Sen så fick jag en dödlig blick av mina kamrater och då insåg jag.
- Fan detta var fel nationalsång!!
Sen så började Kanadasnationalsång, så jag fick gottgöra Kanada och skrika när den var klar.
Så jäkla typiskt mig. Jag måste hejda mig.


NHL

Har ny kommit hem från min första Nhl match! Självklart vann mitt lag, jag tror att jag hade förstått känslan av Nhl mer om min Pappa hade tagit mig på en löven- Saik match . Men det var skoj, vi grundade med groggen, en man på 60 bast snackade med mig och gav mig en souvernir! Snälla säg mig, varför kan jag charma varje man över 35?!
Sen så fick jag träffa Denny igen, om jag hade varit i mammas ålder hade jag tagit honom direkt, han är snygg och han  har även 300.0000 $ på sitt konto, så vad sitter det i käre SaraP? Gift dig för ett år och sen skild dig, du får massa pengar. Denny gav mig även en kram. Första gången jag träffade honom nöp han mig på min  vältrimmade rumpa och hans son skall även vara het. Så han bjöd hem mig för att få se hans son på söndag, I´ll hope i can make it. Förövrigt hatar jag människor som för in engelska i sina blogg inlägg och nu är jag en av dem.

Jody berättade även att förra året köpte han en stol på Saddledome för ett år för 60 000 kr och att han har en kvinna som väljer ut hans kläder. Det är nu jag förstår vilka lirare jag hänger med.

Nu ska jag nog gå till säng och jag ska förövrigt tillföra en drink till det Sveariket när jag kommer hem. Om det är någon som joinar mitt party så ska jag bju på den drinken! Den går ner som godis.


High five

När vi åt på den mexikanska resturangen i lördas var Shannon tvungen att gå till bilen eftersom hon blev matförgiftad. Vi fick notan och servitören gick i väg och Jody säger
- Kom, vi går i väg.
Michelle tar på sig jackan
Jag hets dricker min drink och säger
-  Ojojoj
Skakar på huvudet
Jody säger
- Prata inte så jäkla mycket, kom! Vi kommer ju inte komma tillbaka
Jag blir arg och dricker ännu snabbare och säger
- Ojojoj. Alltså seriöst jag är inte uppfostrad på det viset.
- Skärp dig!
- Jag vägrar att gå, om ni går så stannar jag!

Sen så börjar alla skratta och alla börjar imitera mig. Jag tyckte det inte var så skoj, jag var fortfarande i chock.
Jag hoppas att ni är stolta över mitt uppförande!

Ikväll när jag var ute och gick så kom några pojkar emot mig och jag blev sjävklart nervös och bytte sida
- Ursäkta mig?
Så vi började prata, de höll på med nått projekt. Jag berättade att jag var från Sverige och jag inte var intresserad av det där.
- High five!
Och sen så började han lägga in att han var singel i varje mening och jag menar varje mening och att sa också att han var en väldigt snygg kille.
och sen så gjorde han high five hela tin. Borat hade inte fel när han gjorde narr av Us and A!


 


Just my luck

I lördas tog jag mitt pick och pack för en minisemester i Banff. Shoppade, fick ångest att jag inte köpte nått till mamma och Oscar. Fick dock inte ångest att jag inte köpte nått till Pappa.
Vi bestämde oss att äta mexikansk mat, Shannon blev matförgiftad och spydde över 12 gånger. Jag däremot jag var på party humör, jag blandade groggen utan någon ångest över att min vän spydde. Jag fick idén att dra ut Jody och Michelle för en helkväll på nån krog. Sagt och gjort, vi gick ut. Jag gick ut stenhårt, mådde som jag aldrig mått förr, hade skoj som fan. Jody dansade till reagge musiken, jag skrattade. Vi gick hem, jag hoppade in i sängen. Vaknade av att Michelle påstod att jag skällde på nån i sömnen och jag tvivlar inte på det.

Men sen, sen så hände det. Jag gick upp, dushade och bad till någon med makt låta mig sova. När jag var färdig så gick jag ut och mötte upp mina vänner
- Seriously, i dont feel good.
Alla skrattade åt mig och vi kom även överens om att jag inte hade druckit så mycket, så det var ju knepigt att jag mådde dåligt.
Tog hissen ned till bilen
- Fuck! I need to throw up!!
Sagt och gjort, där stod jag och spydde i ett garage och självklart kom en kvinna som va lite fin i kanten i sammaveva.

Sen så mådde jag kanoners, att spy är alltid ett säkert kort. Vi åt brunch och en kille från tyskland spanade in mig och pratade med mig, vi pratade om hur man söker visum, jag var mest ointresserad. Sen så for vi upp till bergen, upp på en topp.

Och nu är jag hemma. Känner ingen pepp för att jobba imorgon och på tisdag blir det Nhl.



I feel it all

Igår kväll hetsade jag "ensam mamma söker", såg nästan alla pogram. En normal 19 åring skulle säga till sig själv
- Jag ser ett avsnitt varje dag.
Nejmen Sara Paulsson blir så hetsig av sig.
Så jag gick i säng sent igår kväll och denna morgon så ringde det klockan 08. När jag såg vem det var sa jag väldigt aggresivt
- Satan freakin securitytec!!!
Sen så ringer de jävlarna igen och sen så ringer Jamie och vill att jag ska jobba
- Mjaa, jag vet inte riktigt. Ska ju till Banff imorgon
- Men Pat sa att du kunde
- Jaha, jaja då kan jag väl.
Då vart jag arg och slog på "Ensam mamma" söker för lite terapi.

Sen så lagade jag lite raggmunkar eftersom jag är usmoderlig även fast jag är en ragata. Öppnade en Coca cola för att lugna ner mig. Självklart hörde jag nån öppna dörren. Fick paniken och gömde Colan(?). Hur mogen är jag? Varför var jag tvungen att gömma colan?

Pratade med pappa. Han har tydligen gått och blivit tv kändis, han var som eld och lågor. Jag fick en bild av att han stod och sa nått spirituellt för kameramannen. Fast det visade sig bara att man såg han och hans muskulöa underarmar.
Kolla in länken : http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1322158

Sen så vart jag ännu mer förbannad när jag kom hem. Jag är städnigt förbannad eller okej, bara denna dag då. Känner mig less. Jobbade även med yxskaftet, sånt gör mig mer ilsknare.

Är det bara jag som känner till denna låt?


Paniken

Jag vaknade imorse av att nått slog på fönstert och nej det var ingen man med gitarr utanför. Tror det var snö. Hur som haver jag tittade på klockan
- Va fan den kan knappast va 01!!
Tittade närmare på klockan, tro ni inte att den jäkeln inte hade nå batteri kvar. Jag drabbades av paniken, hedde på datorn och klockan visade 04.20. Jag intalade mig själv
- Lilla Sara du klarar av att vakna klockan 06, somna bara om.
Men ingen ro kunde infinna sig i min kropp, tacka gud för det. Så jag gick på toaletten och sen så fann jag en fjärkontroll, snodde fjärkontrollbatteriet, så då var det problemet ur världen. Vaknade då jag skulle vakna.

Så jag jobbade, lunchade med Janice
- Jag kan ju lämna min mail till er före jag reser hem
- JA! eller jag menar ja.

Haha, hon lät så glad att hon skulle få en brevkompis. Vet dock att hon just lärt sig hantera datorer, roligt för henne att få mig som brevkompis.

Har förövrigt inte svarat på mailet jag fick från mannen. Vill inte ge han förhoppningar om jag svara och jag vill ju inte vara så jävlig att inte svara. Hur ska jag göra?




Kalles randiga

Idag har varit en bra dag, vaknade med spänningshuvudvärk. Pratade med far, det roliga var eller jag tycker det, att vi ringde samtidigt. Sen så kom vi överens om att Kalles randiga kan göra den mest mogne människan till en riktigt lömsk person ( Oscar och mamma titta baki osten som ni inte tycker om! Det kan vara försent dock)

Sen så frågade jag pappa

- Jamen vad skulle du göra om du blev av med jobbet, det skulle bli kärvt.

- Jag skulle väl säga upp försäkringar.

Det var där jag fick han, jag var ju förbövelen oförsäkrad i Las Vegas! Fast nu vet ju både ni och jag att det där är inte riktigt sant för jag har ju försäkring nu, men det är väl bäst att jag ligg på gosidan annars kanske man blir av med en försäkring.

Sen så pratade jag med min kamrat Jimmy, den ende kamraten som är inne när jag är inne. Snyggongen kom dock in när jag gick ut och skottade snö. Hör ni hur jäkla moget det låter att skotta snö? Fast dem här goda sidorna som Kanada har lockat fram hos mig ska nog ändras när jag kommer hem, Mamma du behöver inte vara orolig!

Förresten, ingen som har ett jobb över till mig eller pengar det spelar egentligen ingen roll.


Theory of a Deadman

Idag har jag vart duktig. Bakat bröd och hastbullar och Städat som en tok och eftersom jag städade som en tok blev jag ju hungrig så jag kokade makaroner och gjorde en tacoröra med räkor. Men eftersom jag inte är mer än en Paulssonare så lyckades vattne koka över, så allt skrubbande på spisen var ju i onödan och när jag skulle hacka grönsaker ramlade det på golvet, Just my luck.  Ska lära mig att äta ordetnligt just före jag städar så slipper jag detta dilemma.

Sen så gick jag ut och skottade lite snö och efter jag gjort det tänkte jag
- Jaha nu då? Vad gör man på gårn om man inte har mer snö att skotta?
Kan någon svara på den frågan? Jag kan ju knappast bygga nått.
Det var ett riktigt vårväder idag, solen lysde och kanske 10 +, så jag gick ut på en runda, lika väl så när jag kom hem från jobbet.

En man gick efter mig när jag gick hem från jobbet, många tycker sånt är hemskt. Jag ser det mer som en bra träningsform eftersom man börjar går snabbare och får upp flåset.




Harregu

Imorse gjorde jag pannkakor till frukost, jag är husmoderlig. Påtal om frukost ska jag till Banff i helgen och då har de bestämt att vi ska äta frukost som kostar 40$ = 240 kronor!
Jag trodde helt seriöst att jag skulle svinna när jag fick höra det, nog för att jag gillar frukost, men nån jäkla måtta måste det ju vara.
- Ehh, well we should check first if i can eat something there, because i refuse to pay 40 $ for fruit!!!
De förstår nog inte att det svider. Jag lovar att jag kan göra en minst lika god frukost som dem. Jag kan baka, jag kan steka pannkakor, jag kan mjölka en ko så ni får mjölk. Ja jag kan göra allt för att slippa betala 40$ för en frukost.

Sen så sa jag till Oscar att be mor och far komma in på skype kl. 12, så jag sprang till posten så att jag inte skulle bli sen till mitt anordnade möte på skype. Kom 10 minuter sen och ingen av mina så kallade föräldrar var där, 21 minuter senare kom de in
- Jaha, ni är 21 minuter sena
- Till vad? Oscar sa ju att du kunde prata tolv.
Jaha, smart jag är att säga min tid, för ingen där hemma har lärt sig hur man räknar 8 timmar bakåt
- Jamen sara, vad är det i min tid då?
- Ja plusa 08 med 8 så får du rätt tid.
- Jamen hur då?

Gjorde förövrigt en svingod lunch/middag idag. Jag stekte stora räkor med paprika och sedan hedde jag i creme fraich och massa chili peppar och sen lite mer grönsaker . Är man inte en mästekrock så säg.

På jobbet så är det 9 boende magsjuka och massa av personalen är sjuk. Så idag jobbade jag förövrigt med en kvinna som är bre som en lagårdsvägg och hon är så lat att hon måste be mig göra allt. Jag blir tokig, men ler och gör det.

Många frågar sig själv varför inget händer i deras liv. Men jag frågar mig själv jämt och ständigt
- Varför händer allt mig?!
Sa i förra inlägget att en man små flirtade med mig på Aussie Rules och gissa vad han har gjort. Han skickade mig ett mail och skrev
- I just wanted to confirm this is your email address before I write you indepth.
 I enjoyed singing and dancing at Aussie rules pub with you.

Haha!
Vi dansade ju inte ens med varandra!! Vilken dröm värld han måste ha vart i. Har inte bestämt om jag ska svara än, jag vet inte vad man svarar på sånna mail
- Hej! Jo det är jag som är Sara Paulsson. Och du är mannen med gympaskor knutna med en rosett och en hemmastickad tröja, Am i right?

Förresten sa han
- Oj, jag glömde raka mig, hade ju inte räknat med att träffa en sån som du.

Harregu
 

Aussie rules

På lördag morgonen så pratade jag med min familj och när jag sagt hejdå hör jag min rumskamrat ropa
- 2 minutes.
Känns som om man är ett barn, 2 minuter kvar
- Oj Sara nu är vi sena
Sena till en julmarknad(!?)
Vi kom 10 minuter före beräknad tid. Jag tror att folk måste börja lugna ned sig. Jag blir less. Köpte en ring på marknaden, en kohornsring.

Sen så gjorde vi oss alla fina, eller försökte göra oss fina för en ute kväll på Aussie rules. Aussie Rules är en Australiensk bar där 2 snubbar spelar piano, de tävlar mot varandra och de spelar önskelåtar, så mest blir det rock. De flesta som var där dansade på borden. Jag fann det dock pinsamt att kvinnor och män över 35 dansar på borden, de ska uppföra sig när man är ute. Tänk om jag skulle gå in på en bar med Jossa och upptäcka att Peter och Leena dansar på borden, föräldrar får inte betee sig så.

Men kul hade jag. En snubbe på 40 bast spanade in mig och log stort mot mig. Jag vet inte vad jag gör för fel, men varför gillar gubbar mig? Jag vann även en tillbringare öl eftersom mitt bord var livligast i hela baren. Jag och Candice gick även till toan tillsamans och när jag kom ut så ropar Candice åt mig
- Sara, Sara!!
Sen så pekar hon ner på mina skor och självklart hade jag ungefär en hel toarulle efter mig.
Så när kvällen led mot sitt slut så hamnade jag brevid en man/kille/grabb och vi pratade och sen så säger han
- We should go out for a cup of coffe someday.
Hahah, Så jävla moget, en kopp kaffe? Jag gillar ju inte ens kaffe och han var inget att hänga i julgranen, men eftersom jag är en snäll människa sa jag
- Well maybe.
Sen så sa han att han var ledsen över att han träffade mig så sent. Jag tackade gud att jag hade träffat honom sent.
- Sara, I have to tell you that you´re looking really good.
( Hahah, då ska du se mig bakis, inte direkt så fager lilla du)
Sen så for jag och Candice hem till henne för att sova.

Så idag har jag shoppat, vart bakis och försökt leva. Sen så säger de när jag kommer till Shannon
- Nej Allysen, Sara kan inte leka med dig eftersom hon är så sen.
Sen till vad? De hade inte sagt någon tid och jag kom ju när de sa att maten skulle serveras. Man blir förundrad på livet ibland, fast det är ju alltid lättare att skylla på mig.

- Sara, jag behöver prata med dig.
Fan fan fan, vad har jag nu gjort!?!?!
- Du vet när du sa att du hade skrivit i din blogg att jag var din bäste kamrat.
- Eh jo.

- Jag vill bara säga att jag är hedrad
Sen så kramar hon mig och säger
- I love you
- I lo...ike you too
.
Jag klarade inte av att säga det, jag kännde mig dum, men jag lurade ju henne lite började med lo som i Love och slutade med ike som i Like. Är man inte född med en hjärna så säg,

- Sara, I have to tell you this, because the girls won´t tell you! But  I hate to see you living us!
Oj vad rörd jag vart när min kamrat Jody sa det, jag kramade honom.


Trosor

När jag kom på jobbet idag så insåg jag att jag hade tagit på mig mina trosor bak och fram och det är ett bra tecken på att dagen ska gå åt skogen, förövrigt kan man ju tacka sig själv att det inte var stringtrosor jag bar! Minns väl en dag för några årsedan då mamma hade lagt pappas y-frontare i min troslåda och naturligtvis så märkte jag ju inte att jag tatt på mig pappas y-frontare tills jag bytte om på idtrotten på skolan och ja den dagen gick också åt skogen

Så idag hade 3 till insjuknat i djävulens sjukdom AKA magsjuka. Själv så har ju inte min mage vart i bästa skick och så ska man ta hand om folk som spyr och bajsar på sig. Ett under att jag inte kexade, men jag hade full sjå att va irriterad på trosorna som var åt fel håll.

Jag lever ett dubelliv. När jag pratar med min familj så berättar jag hur skoj det ska bli att komma hem.
När mina kamrater här påminner mig att jag ska hem och de påstår att det ska bli så tomt utan mig, då får jag ångest att jag längtar hem.

Okej, jag raderade 2 stycken jag nyss skrev. För det ena så skulle alla missförstå och ta åt sig och det kanske var det som var tanken. Och det andra stycket var bara massa bullcrap.

Mina vänner och jag ska get drunk and be somebody tomorrow.

See the look on my face
From staying too long in one place
But every time I try to leave
I find I keep on stalling 

I'm listening to what you say
Even though I look the other way
You could never understand
The feeling of what I'm needing
 



By the way! Är denna låt populär i det sveariket? Let me know!

 

Day 7

Gick rätt så bra att stiga upp imorse, men värre att komma till jobbet och försöka göra nått bra när man helst skulle vilja stoppa upp fingrarna i halsen. Sen så visar det sig att 5/30 på jobbet var magsjuka, ja man tackar. Sen så blev jag ännu mer sjuk när jag upptäckte att rikspuckot var där.

Jobbade 07-14.30 och den turen kallar man - D7 eller Day 7
Och man kallar även om man inte har bajsat på ett antal dagar- Day 3, exempel
Så då säger jag
- Åh jag är day 7 idag
- Oj.
- Du kanske borde ta lite hjälp.
- Hehe, ööö?

Sen så fattade jag, så nu tror mina arbetskamrater att jag inte bajsat på 7 dagar. Och hur förklarar man det fint efteråt?
- By the way, jag bajsade nyss, jag är inte förstoppad!

Men när jag gick 14.30 så måste de ju fattat att jag menade att jag hade en D7 och inte var förstoppad, man kan ju alltid hoppas.

Har mått rätt så bra ikväll, tills jag smakade lite soppa, då vre magan om! Så nu ligger jag här och funderar på mina hyss.

Ensam och bedrövlig i Black Diamond

Imorse eller i natt vaknade jag av att min mage var nå fruktansvärt uppsvullen och jag helst ville spy. När jag såg döden i vitögat så somnade jag om och kanske vaknade varje timme. När jag sen vaknade upp så funkade inte internet och jag som halvt som halvt lovat Johanna att samspråka på msn. Det var då jag tappade hoppet och somnade om. Sen helt plötsligt funkade internet och jag kunde förklara för mina vänner och familj hur dåligt jag mådde. Men det är så svårt att förklara hur dåligt man mår
- Jamen Sara det beror nog på alla tuggummin du åt!
- Jag har vart uppsvullen i veckan. Meddelade far

Och då skrattar min mamma åt oss. Åt våran dödliga sjukdom, eller inte dödlig då, men det känns som så ibland.
Johanna sa att hon kunde ge mig en supp om jag hade varit hemma, det är vänskap.

Sen så var jag så mogen och sa att jag inte kunde prata med dem mer, för jag hade full sjå att överleva. Somnade och sov ett par timmar och här är jag nu, svettig och konstig i kroppen.
Hoppas på att bli frisk tills imorgon då jag jobbar och ihelgen ska jag ju på den där baren. Jag vill ju inte missa ett party.

Sen så måste jag få ett jobb i Sveariket. Ge mig ett jobb, en lägenhet och pengar.

Man blir less

Lugn dag, inget har hänt! Jag fick för mig att jag skulle vara duktig och började städa, alltid lika tråkigt. Sen så åt jag upp alla mina tuggummin, ett bra tidsfördriv.

Det roliga med det hela är att det kommer vara ostökigt imorgon igen och jag kommer vara arg på mig själv att jag hets åt tuggummin. Men jag blir inte förvånad, jag blir inte förvånad över mina beteende längre.

Det var ju typiskt, jag som lovat pappa att lägga upp bilder från Las Vegas. Självklart raderade jag alla bilder idag från datorn. Så jag har inte en enda bild eller jag har ju bilderna som gömmer sig för mig finns nånstans där jag inte kan finna dem. Man blir less.

Dagens ord tolkat av en kvinna och en man:
SÅRBAR adj.
Kvinnlig: Att känslomässigt öppna sig för någon annan.
Manlig: Att spela hockey utan suspensoar.

FISANDE
Kvinnligt: En pinsam biprodukt av matsmältningen
Manligt: En oändlig källa till underhållning, att uttrycka sig, och att knyta band till andra män


Varför händer allt mig?

Ibland eller var eviga dag så frågar jag mig själv
- Varför råkar jag alltid ut för allt?
Imorse insåg jag att jag hade glömt husnyckeln i bilen som stod i garaget och för att ta sig in till garaget måste man ha husnyckeln. Självklart vägrade jag väcka Pat som förövrigt låg vaken och lyssnade på radio. Så jag funderade och funderade, tillslut hittade jag en såndär dosa man öppnar carporten med. Så det slutade bra, men det vart mycket tänkande, sökande och springande.
Fast självklart hann jag överanalysera allt
- Okej, tänk om carporten vägrar stängas sen, tänk om nyckeln inte är där, tänk om Pat frågar vad jag gör osv.

Sen när jag väl hamnade på Oilfileds General Hospital AKA mitt jobb. Så började jag duscha människor och andra personen jag duschade  kändes det som om jag skulle spy och svimma. Jag andades drack vatten och kvinnan som var där inne med mig fattade nada
- Excuse me! I need to go out.
Då haffade jag June
- Please go in and help her!!
Sen gick jag på toan, hajjade till när jag kollade i spegeln
- Va fan det är ju ett spöke jag ser.
Jag var alldeles vit. Jag satte mig ned andades och hade en fruktansvärd huvudvärk.

Hela dagen hade jag huvudvärk. Sen kom Lori och Denny
- Sara i Told Denny that you´re going home 16 of dec and we both agreed that we´re going to miss you!
Då rös jag och ville gråta, det lät så fint. Men eftersom jag är en svensk så tänkte jag
- Ja, jag är bara lite känslig just så här före mensen
Så jävla typiskt svenskar, att visa känslor är att vara svag verkar det som.
- Gråter du?
- öö, öö, näe jag fick lite damm i ögat.....

Den där männsiskan från Calgary läser fortfarande min blogg och vägrar utge vem den är.
Ge mig en vink och om du är en man och är snygg så kan du ju ge mig din mail!

Over and out


Ikea i Calgary

Som sagt sa jag ju senast att jag skulle på en bar och lyssna på 80 talsmusik. Men det vart inget av med det på grund av att min kompis Michelle blev sjuk och eftersom jag är en bra kompis så sa jag
- Gå hem och lägg dig så du blir frisk tills nästa helg.
Så vi for i alla fall och åt på Ikea, Ingvar gjorde lite Pyttipanna åt mig, ack så gott det är! Sen så måste jag fråga er
- Är jag den enda kvinnan på denna jord som hatar Ikea?
Visst Ikea har fina saker, men att stå och titta på olika pepparkvarnar i 40 minuter får mig att vilja
- Lägga mig på golvet, sparka med bena och skrika : JAG KLARAR INTE AV MERA!!!
Nej, om man ska på Ikea ska man veta vad man ska ha och vara klar på högst 20 min.
Efter jag klarat av att behålla lugnet på Ikea for vi och kikade på kameror till mina så kallade föräldrar. Då såg jag en man stod och testade hemtelefoner. Han tryckte på knapparna, lyfta upp luren pratade lite, tryckte på knapparna och la på. Jag log.

Sen så köpte Pat Nidendo wii, gissa vad jag kommer göra när jag är ledig?! När vi var på affären och köpte så stod jag och kikade på där man kan prov spela och en pojke cirka 10 år stod bakom mig och tittade på en dammsugare och när jag flyttade mig från spelet sprang han fram.
- För vilken 10 åring har funderationer om att köpa en dammsugare?

Vi käkade Jams och nachos på Boston Pizza och drack
- Rasberry Bellini och Appelberg martin. Syndigt gott.
Så när jag kom hem såg jag en film. Försökte fixa att få tillbaka mina bilder på datorn blev ett nervvrak, öppnade en dricka drack två klunkar somnade. Jag är en riktig Party Pingla!

Har pratat med Snyggongen idag. Oj vad jag saknar min käre snyggong! Jag skrev till mamma att jag pratade med SaraM
- Vem är det?
- Snyggongen
- Jahaa Ja! Säg det då.
Hon har gått och klippt och färgat håret och blivit en riktigt het Snyggong.

Sen så skrev jag till en man :

Sara säger:

Hej

Sara säger:

Tänkte bara höra om du har dödat Johanna eller låst in hon i källaren

Sara säger:

eller sagt åt henne att inte prata med mig

Sara säger:

Jag behöver ett svar

Jag fick inget svar.

Måste lägga upp en låt. Skämms fortfarande att jag lyssnar på Country, men den här är klämtjäck, också!



Oförsäkrad i Las Vegas

Okej, jag ska släppa nyheten!

Jag var i Las Vegas, Nevanda, Usa OFÖRSÄKRAD! Att vara i Usa oförsäkrad är en dödsynd. Jag meddelade min käre far i förväg
- Kom ihåg att förlänga min reseförsäkring! För om det händer nått i staterna så äre kört för mig
- Jajaja JA Sara Jag ska!

Min far köpte försäkring åt mig som började gälla 1 dag efter jag kommit hem från Las Vegas, snacka om användbart!
Han gav mig tips
- Åk inte Mc
- Häng inte med Mc killar
- Sitt gärna på hotellrummet

För käre Sara om nått händer dig där nere så kommer de skicka hem dig och för att lösa ut dig på Arlanda kommer att kosta 1 miljon och det är ju lite knapert nu. ( Okej så sa han väkldet inte, men jag tolkade det hela så att 1 miljon var väldigt mycket)
Jag vågade inte säga nått till mina vänner, de skulle få psykbryt. För de hade köpt väldigt dyra försäkringar
- Man kan aldrig vara överförsäkrad i Usa Sara!

Så 5 dagar så var jag orolig, jag gick aldrig mott rött, snattade inget( gör jag annars aldrig heller) och jag gav mycket i dricks just in case of!
Så det var kanske de mest spännande dagarna i mitt liv. Inte för att göra illa mig utan om någon skulle lösa ut på mig Arlanda.

Idag har jag jobbat och varit på Millervilles Julmarknad. Är det bara jag som tycker marknader bara har skit?
Imorgon blir det att fara på en bar och lyssna på musik från 80 talet! Jag ska dansa på bordet och sjunga falskt, eller?

Förresten det är någon människa från Calgary som läser min blogg, det är spännande, let me know who you are stranger!


Viva Las Vegas

Las Vegas kan inte förklaras med ord! Det finns nog inget som skulle kunna förklara Las Vegas, Las Vegas måste upplevas för att förstås. Allt är välgjort, finns inget att klaga på! Hotellen har oftast teman
- Paris
- New York
- Venedig
- Egypten
- Rom
Och om det inte liknade något ställe så var det sån otrolig klass över hotellet. Och det låter konstigt men vad vi gjorde mestadels var att gå inne i olika hotell och bara kollade.

"Viva las vegas with you neon flashin
 And your one armbandits crashin
 All those hopes down the drain
 Viva las vegas turnin day into nighttime
 Turnin night into daytime
 If you see it once
 Youll never be the same again"

Så vad hände där nere? Det sägs:
What Happens in vegas stays in vegas!

Sanningen är den att jag inte spelade nått eftersom man måste vara 21 för att gambla! Dagarna spenderades oftast med att gå runt på strippen, sen på eftermiddagarna så hängde vi vid poolen  och lurade några stackars amerikanare att jag var guldmedaljist i simmning och de gick på det och männen log mot mig och flirtade lite diskret! Och om kvällarna så for vi alltid ut på nått. Ena kvällen såg vi en show, en annan kväll så shoppade vi och en annan så tänkte vi : Get drunk and be somebody. Det enda som hände för mig var att jag tappade salladdressing på min fina tröja och Jody retade mig för att jag hade en såkallad:
Bedroom voice

Sen så har jag fått en passion av slushiga drinkar! Jag kan dricka det som saft, jag ska lära mig att göra dem så kan vi ha drinkpartaj när jag kommer hem.

Allysen vart förstoppad när vi var där nere och alla menade på att det inte alls var farlig att bajsa borta och att det var normalt att bajsa. Jag sa inget, för jag bajsar inte borta! Och om jag väl går in på toaletten så her jag igång vattenkran och sätter mig långt fram så de inte ska höra nått av mitt pink och då tänker jag
- Men för i helvete Sara! Det är ju knappast så att ingen blir förvånad att du kissar på toaletten och nu om du skulle lägga en kabel så skulle ingen reta dig.
Så eftersom Allysen blev förstoppad köpte de plommonjuice. Så jag tänkte smaka det eftersom de flesta påstår att det är äckligt. Men jag tyckte det var gott så jag överkonsumerade det. Jag blir ständigt less att jag inte kan bete mig som en 19 årig flicka


RSS 2.0