Vibrator

Två unga tjejer sitter längst bak i bussen och pratar.
Tjej 1: Jag såg att det finns en vibrator som är jätteliten och ser ut som ett läppstift, som man kan ha i handväskan!
Tjej 2: Jaha!
Tjej 1: Fast...jag förstår inte när man skulle vilja massera läpparna

Skoj. Skönt att jag inte har uttalat mig så dumt så jag hamnar på tjuvlyssnat.se, fast vad vet jag? Nån kan ju ha skickat in mig utan att jag vet.

Berättade för Pat igår att Morfar låg på sjukhus och nu ska hon be för honom. Jag hoppas att hon har nån mirakel gud eller nått, för jag har aldrig förr hört att Gud har botat en svårt sjuk utan mer hört att en läkare gjort det. Men hur som helst är Morfar hemma nu, dem tror att det är ryggen som är felt på hans hjärta. Detta låter dumt. jag menar dem tror att det är 4 kotan som trycker mot hjärtat, Nu lät jag mer världsvan.

Har förövrigt gjort sånt där test som en hemsida fixat, den kollar om man ska gå ned i vikt. Jag testade min längd och vikt och jag skulle gå ner nått kilo, jag tesade 178cm/ 59 kg och hör och häpna den skulle också gå ned lite i vikt. Bra sida, mer anorexia åt folket. Jag ska göra en sida som ska se om man ska äta mer och jag kommer svara att alla ska äta mer, spelar ingen roll vilken vikt det är, ÄT MER! ät och var glad!
Hellre rund , ätandes och lycklig än magerskank, svältande och inte orkar att vara glad.

Jag kom på en sak! Vet ni hur jobbigt det lär bli i Kanada när jag ska börja prata engelska på heltid, för jag kommer det att bli svengelska. Och det kan bli fel. Typ såhär
- Oh,Vilken fart du har
Översättning
-Oh such a fart you have =Vilken fis du har!
- Vilken glans du har i håret
Översättning
Such a glans you have in your hair!= Vilket ollon du har i håret!
- Ursäkta min rap!
Översättning
- Excuse my rape!=Ursäkta min våldtäckt!

image102
Här har vi bilden då jag var fejkgravid. Resultatet vart bra, dock är mina bröst lika små som vanligt.
Men erkänn, jag är otroligt snygg som gravid!

Hejdå

Broschyrer och Kondomer- Läs och Njut

Kondomerna och broschyrerna är utdelade. Och jag kan ännu inte förstå varför nästan alla tyckte det var jätte pinsamt att gå och ta en kondom helt gratis som nästa alla gjorde. Var jätte många som vägrade gå fram
- Hehe, nej jag behöver inte sånt.... Har massor hemma.........
- Öj du, bruden vilken kondom passar på en stor snopp?
Ungefär sånt fick man höra hela tiden. Först och främst i princip alla behöver kondomer, eftersom man vet aldrig om ens partner är otrogen, eller om man ej har partner är kådisar i princip ett måste.
Hur som hellst så är det inget kvar på projketet nu. Känns skönt. Då slipper jag svara på vilka kådisar som passar stora snoppar.

Idag ville jag ha det bra. Idag ville ja ha fest. Idag ville jag vara skoj.
Men idag har jag det inte bra. Idag vill jag ändå ha fest fast jag inte borde. Idag kan jag inte avra skoj.
För att Morfar ligger på sjukhuset och ska kanske opereras. Och det är då jag funderar på, varför just före jag ska till kanada. Jag kan inte fara till Kanada om han är dålig. Så nu känner jag mig nedstämd. varför ska alltid allt hända mig? Jag ska alltid åka utför jobbiga saker.

Och påtal om rätt så jobbig sak så var jag tvungen att gömma mig på Maxi för några dagar sedan. Såg en person som jag inte visste vad jag skulle prata med om. Och vars jag än gick så var personen där. Och jag försökte gömma mig. Och när jag skulle betala så stod personen brevid mig i kassan. Och sånt här är nått som bara händer mig. För det är bara med mig allt jävles. Det är inte tänkt att jag ska ha nått flyt eller nån flytt.

Men jag hoppas att allt ordnar sig med Morfar. Så jag blir en Kanades för ett tag, så att jag kan vara skojig. Men frågan är. vill jag vara Kanades för ett tag? Sverige är kanske nått för mig? Men jag ska fara till Kanada och fundera på vad jag vill med livet, vars jag vill bo, vad jag vill jobba med.

Är det ingen som ska resa till Kanada eller är nån annanstans i världen som vill berätta för mig hur det är?

hejdå.

Balbilder

Jag skriver inget. Jag låter bilderna sköta orden

Det enda beviset på min snällhet.

Det enda beviset jag har att jag är snäll, eller det är ett bevis för mig i alla fall. Det beviset är när någon måste välja att sitta brevid mig när bussen är full, för det måste ju betyda att jag ser snäll ut. För man väljer ju inte en snygg att sitta brevid eller någon som ser hemsk ut. Så jag måste se snäll ut. För jag brukar har turen eller oturen att folk väljer att sitta brevid mig och när dem inte väljer mig så känner jag
- Jaha, som om hon skulle se snällare ut än mig!
Men förmodligen så tänker väl bara jag såhär, så egentligen är jag en vanlig människa som inte sticker ut. Men jag ska ändå fortsätta med min teori och ska försöka låta lite mindre hurtig när dem frågar om de får sitta brevid mig.
- JAAAADAA det går alldeles utmärkt.
Det måste vara deras bevis på att jag är tråkigtmogen, låter som en gamtant. Jag måste träna på min utstrålning, kanske utstråla mer tuffhet. Fast den enda tuffheten jag har är när jag cyklar, då är jag såg koncentrerad så jag ser ut som en suris eller tuffing.

Imorgon är det balen. Så här känns det nu
* Jag kommer hungra ihjäl alla timmar jag måste vänta på mat
* Jag kommer faktiskt frysa när jag åker cab
* Tänk om jag ramlar på rödamattan och he sönt klänningen
* Jag kommer garanterat tappa mat på klänningen
* Jag kommer le så att mitt ansikte är bara mun, typiskt för mig.

Men det blir nog bra hur som helst!

Bokade förövrigt flyg till Stockholm idag. Nu är det nära, alldeles för nära. Och alldeels för mycket pengar har gått, men jag måste vänja mig och ja jag vet att jag är ekonomisk. men jag lovar er, DET SVIDER! Eller det svider när jag ser att pengarna försvinner. Men jag får trösta mig med att flera känner som jag.

 Såhär kul tycker jag det är att åka berg och dalbana!

Dileva

Dileva var på stan igår och ja jag har fördommar, det jag frågar mig själv är
- Varför har han så jävla ful stil?
- Har han nått fel?
För vem annars står med en lurvigklänning och uppmanar alla att torget ska bli en plats för kärlek och pratar massa skit om det. Jag vart upprörd. Men det är ju en annan historia. Kulturnatta var rätt så trevligt, men jag kände mig gammal, fast jag egentligen inte borde ha gjort det, men alla var ju i princip i Oscars ålder. Dem ska väl också få vara ute, men dem är en partysänkare precis som jag var i den åldern. Kvällen flöt annars på bra, jag hade skoj med Petra, Jossa och Sara. Vi lyssnade på Riff Raff Ruff och dem är alltid lika bra. Sen så slutades kvällen med te på max, jag vet att det låter konstigt, men te när man är full är otroligt uppiggande ( Okej, nu lät jag som värsta nörden, men jag bjuder på det). 

Jag har inte så mycket på hjärtat längre. Jag känner mig inge rolig. Johanna ville gråta med mig idag för att jag ska fara till Canada, men jag sa
- Nej, det hinner vi nån annan dag.

Äh. Nu ska jag fundera ut nått roligt att skriva.

Jävla Canada

Att det ska va sånt jävla schå att fixa ett friskintyg!? Jag har skickat allt, men nej nu skickar dem tillbaka ett brev där det står " Dear Leo". Sen när heter jag Leo och om de vill skicka till läkaren Leo kan de väl skicka på hans adress. Jag blir less. Jag är frisk, jag hade inte Hiv eller syphilis, vad är felet? Snart ger jag upp. Jag stannar i Granö skaffar 3 skrikande ungar, jobbar som undersköterska på Solhaga och hatar jobbet, har en man som är ett svin. Är det så jag vill ha det? Näe, det är nog bäst att jag kämpar en stund till. Men jag blir så satans less, varför kommer inget på silverfat till mig? Nej, här ska det kämpas om liv.

Jag sov hos J igår. Frågan är ju hur gamla vi är. Jag kom på den briljanata idén att he en kudde under tröjan så det skulle se ut som om jag var på tjocken, och var inte bangen så jag sa, lets go to Ica. Så vi gick på ica med min låtsat gravidamage. Så nu vet man hur folk tittar på en. En tjej log jätte mycket och tittade på magen och sen upp till mig. Sen så stannade alla bilar när jag skulle över vägen och log. Om det ska vara så att alla ska vara så över glada och hänsynsfull när man väntar barn så kommer jag nog bli galen. Men det får vänta ett bra tag till. Jag måste först ordna upp mitt kommande liv i Canada. Anyway, som sagt jag sov hos J igår då. Och hon var så glad att hon äntligen skulle få sova i samma säng som sin favorit Sara. Jag var väl inte lika glad i hågen och speciellt inte när jag upptäckte att jag skulle sova i en sovsäck, jag har aldrig svettat så mycket. Jag trodde jag skulle svettas ihjäl och J låg bara och sov.

image82
Det här är min kompis J. Vi har kännt varandra sen vi var så gamla så vi kunde gå på dagis. Dock fick jag inte vara med henne när jag gick på dagis, hon hängde med de cool och jag var med Tobbe. Åren gick och en kväll var jag ledsen och kännde att jag var den ensammaste flickan i världen. Dagen efter ringer J och frågar om hon fick vara med mig, dock trodde jag först inte på att J hade ringt när pappa sa det. Men det hade hon ( Utan mutor), även än idag om jag känner mig ledsen brukar jag tänka på den gången och ja, det är ren och skär lycka. Jag och J var inte med varandra så mycket under skolåren, men vi har ändå alltid funnits för varandra ( Åh, vad jag är klyschig). Men det var på sommarlovet i 9an då vi blev Bk´s, typ. Och sen i gymnasiumet så har vi spenderat tid med varandra ofta. vi är för det mesta barnsliga. Men vi har skoj.  Det är även hon jag for till turkiet med.

image83
Det här är min kamrat Sara alias Snyggongen. Vi har kännt varandra sen vi började gymnasiet. Dock började vi umgås riktigt mycket på sommarlovet till 2:an. Hon och jag har upplevt ganska mycket på kort tid. När man först träffar Sara så är hon en lung och fin flicka. Men nu när man är väldigt nära kamrater så är hon den vilde och den dirty one ( okej, jag är väl inte sämre själv!).  Sara är en duktig person, är bra i skolan, det vill säga ganska olik mig inom det området. Men annars är vi lika. Sara är en person som behövs.
* " Jag skrattar så det kommer köttbullar på skärmen"
Sara och jag har även vart i Gran Canaria

image84
Det här är Petra. Vi har kännt varandra sen vi började gymnasiet. Petra kan egentligen inte förklaras, hon måste upplevas, hon är en helt otrolig kvinna! Vi tränar tillsamans och det var väl egentligen så vi lärde känna varandra, vi for på punch tillsamans och slogs. Som sagt, det går inte att förklara henne, hon är allt i ett litet paket! Jag säger det än en gång : En otrolig kvinna!
Hon har gjort dem sakerna man själv vill göra och hon gör det med glans

Nu ska jag gå!


Oh Canada

Jag försöker lära mig "Oh Canada". Det är fasen i mig inte lätt, national sånger inte det lättaste. Men man vill ju stila när man kommer över till dem i väst. Jag har skickat ett mail till Canadas ambasad i London för nån minut sen. Jag bad dem ta tummen ur röven och arbeta med min förfrågan. Eller okej nu ljög jag. jag bad dem vänligt att kolla upp om de fått mitt friskintyg och om de har fått det hur länge det är kvar. För jag kan snart inte vänta längre. Skulle kännas så jävligt nu när jag fått ett kanon jobb på Acute care och sen så får jag inte ut mitt friskintyg. Då tror jag helt seriöst att jag skulle gå till älven skrika lite och hoppa i. Inte drunkna eller så, för jag kan simma. Jag skulle bara väcka min kropp till liv i princip. Sen så kommenterade jag en tjejs blogg igår som bodde i Usa och självklart har jag glömmt bort hennes blogg. Jag vill läsa om hur andra har det där borta. Det enda jag önskar just nu är att jag ska få kompisar i Calgary, det skulle bli en hemsk sommar om jag inte fick en jävel. Men livet ska tydligen vara så.

Jag ska nog gå ut snart. Jag är fökyld så egentligen borde jag få sitta här. Men det känns fel.

Hejdå

Nu vet jag

Nu vet jag varför jag inte har trogna läsare. Det beror på att jag inte har barn, att jag inte gillar mode speciellt mycket, att jag inte skriver om sex, att jag inte skriver om att jag hatar livet. För det är precis alla dessa sakerna i en blogg jag gillar att läsa, eller iofs tabort modet, det läser jag inte om. Så om jag ska få en perfekt blogg så måste jag ha sex så jag blir med barn, vara en mode morsa och sedan börja hata livet eller kanske älska livet. Då kanske jag får folk som kommenterar. För det enda jag vill ha är kommentarer. Men jag får gilla läget.

Jag har blivit fökyld fått en vagel i ögat och massa blemmor i munen. Jag är en fräsch brud. I morse när J hämtade mig i fårrden så sa hon
- Meeen fräscht har du inte borstat tänderna, det luktar inte så gott. Och sen gav hon mig ett tuggummi.
Men det värsta var att jag hade borstat tänderna och sköljt med munvatten just innan jag gick ut till J. Så denna förkylning gör att min mun luktar skunk. Det är sånna gånger jag är glad över att en man slipper pussa mig. Eller jag inte glad över det, men jag är glad för männen skull.

Jag fick mail från Canadas ambassad idag. De hade inte hört nått från London än. Jag börjar smått få panik. JAg måste ju få det där svaret nu. Jag har ju redan fått jobb på Acute care och Ltc. Jag är förjäkla nöjd över att jag ska få jobba på Acute care! Och min fråga till folket nu är. Känner ni någon som bor eller jobbar i Kanada? Helst i Calgary? Jag vill prata med nån därifrån så jag kan förbereda mig mer.

Hejdå

"- Alla kör den här vägen!!!"

Igår följde jag med Malin och cissi till deras hästar och ja, Jag red. Jag har inte ridit sen jag var liten. men det gick bra, dock fast inte så många tror på mig. Men jag galoperade och travade. Men jag kan lova det känns idag i kroppen. Jag känner träningsvärk i ryggen och de andra delarna av kroppen kommer väl vara utslagana imorgon.

På kvällen var jag chaffis och hade med mig min kamrat J. Vi körde pojkarna till Hjuken först där det var förfest. Det roligaste som hände där var väl i princip när vi skulle gå på toa och en kille hade bajsat där före. Det luktade skit som satan och vi kunde inte sluta skratta. Och stackars pojken som hade bajsat då, han satt där och skämmdes och såg så skyldig ut. Det roligaste i denna historia är väl att detta är ett bevis på att jag är omogen, att jag faktiskt tycker det är skoj. Sen när vi for så hade jag en man som påstod att det skulle vara närmare över arvsele/bjursele. Alltså den omvägen går inte att besrkiva i ord. En dålig grus väg, det som egentligen skulle ha tagit kanske 30 min till lycksele tog 1 timme. Jag vart arg, mannen vart arg för ingen trodde på honom. Och det enda han sa
- ALLA som är yrkeschaufförer kör här, ska vi ringa Nicke eller?
Men när han ringde Nicke så kom det fram till att det var en sjuhelsikes omväg vi kört.
När vi kom in på hotellet så var det tomt, det var vi och 3 killar till. Skoj. Men det vart tillslut riktigt många där inne. Jag och J dansade och kännde oss som några nötter, att dansa nykter känns fel och att känna så känns ännu mer fel. När vi äntligen skulle få fara hem så skulle dem ju självklart äta på statiol. Och när jag sen kom ut till bilen hade nån jäkel öppnat huven, baklukan hett på lyset, ja jäklar. Man ska aldrig lämna nått i detta samhälle.

Det var en man som pratade med en annan man igår
- Titta, den där bruden är min.
- Jaha, skoj!!
- Jo, jag är jävligt nöjd.
Det lät precis som om dem pratade om en bil, det var som att tjejen inte var en männsika. Är det så vi är, som en bil, att killarna byter ut oss när dem inte är nöjd. Varför ens använda ordet nöjd? Kunde han inte sagt, jo blablaa är en otorlig kvinna och förklara henne eller nått. Utan nu var det inga känslor inblandade utan han var bara nöjd.

Nu ska jag baka ännu mer till min och J´s turneringskväll.
 Här har vi bild bevis på att jag är en omogen kvinna.

P.s. Jag råkade blanda sprite och mjölk idag. det smakade skit. D.s


Smart tänkt landstinget!

Jag fattar inte varför landstinget har valt att deras arbetsbyxor ska vara vita och skyhöga i midjan? Varför välja vita byxor när mer än hälften av dem anställda är kvinnor? Alla vi kvinnor befarar vita byxor, alla går ständigt runt och oroar sig:
- Syns trosorna nu?
- Har jag fått mens?
- Har det kommit blod på byxorna?

Jag förstår inte logiken i det hela. Varför har dem inte blåa byxor eller röda? I och för sig finns det blåa byxor, men det är ju på opertaion. Så mitt tips till alla landsting i Sverige blir att slopa de vita osköna byxorna. Vårt jobb skulle bli bättre, vi skulle sluta oroa oss.

Helgen är här och jag har inget inbokat. Jag har druckit min fredagsdrink i dag, vilket jag dricker varje fredag. Varje fredag ska någon ha gjort en drink att bjuda på. Idag vart det nån grape drink, ganska god. Har försökt få tag i Johanna, men mobil nätet verkar vara söndert. Man kan ringa på hemtelefoner och till hemtelefoner. Men inte från hemtelefoner till mobiler eller mobiler till mobiler. Skoj. Fast för mig spelar det i och för sig ingen roll.

Nu ska jag gå.

2 minuter

Jag läste för ett bra tag sen om en kändis som duschade på två minuter! Två minuter?! Hur i all sin värld kan det gå vägen. För mig tar det typ två minuter att få varmvatten, eller okej nu överdrev jag. Men det tar ju först ett tag att få rätt värme, sen så måste man ju stå en stund före man schampoonerar in sig. Så jag tror aldrig att hon duschar på två minuter, hur fan kan hon vara så fräsch och bara duscha två minuter. Detta är ett mysterium för mig. Om jag skulle bli fräsch som en kändis hade jag fått duscha i en timme minst. Men det är en annan historia. Men om hon nu klarar av att bara duscha på två minuter är det väl kul för henne.

När vi lix är inne på att vara fräsch. Så fattar jag inte dem som bantar hela tiden? Kan man bara inte facea att man är nalta smårund? Vad är det som är fel med att vara lite rund, huvudsaken man mår bra och är glad. Jag tror inte att man blir mer omtyckt bara för man är smal. För man bantar ju inte ned sitt inre. Jag tycker absolut att det är kul för dem som bantat ned sig flera kilon och har lyckats stannat där. Men det är dem som jojobantar jag tycker synd om. kroppen kan ju inte må bra av det och allra minst psyket. Man måste ju känna sig misslyckad. Nej då tror jag det är bättre att inse att man är rund men i alla fall go. Men det jag blir ännu mer störd på är de som klagar på att dem är feta och väger under 60! Då blir jag fan stormtokig! Under 60 är ingen vikt. Jag tror folk bara säger så för att dem vill höra:
- Nejmen gud. Du är verkligen inte tjock.
Låt mig spy på dessa människor.

Nej. Nu har jag väl inget att meddela längre. Förrutom att jag vart till Lycksele idag. Annars lugn dag.

Hejdådå

Jag är ingen askkopp.

Jag festade igår och ja det var år och dagar sedan sist jag festade. Det var skoj. Vi for upp till Åmsele basen där det var dans och raggarträff, typ. Jag dansade och shakade på hela kvällen. Och när kvällen till sist tog slut så ställde jag mig och pratade med en man som känner min far. Det som hände under den pratstuden har gjort att jag fått lida idag. Han tappade cigarretaska på mig. Det gör ont som feun idag, eller om det ens va aska det kan ha vart cigarreten som tog på min hand. Men hur som hellst det gör ont. Men nått ska ju alltid gå åt skogen.

"- Sara, jag har en väldigt skön säng..."
"- Jaha, det har du säkert. Och min sängen är också skön, så då är det lika bra att jag sover hemma.
"-Jaha, ja. Jaha Vad gör du..............."
"- Hejdå."

Idag har jag vart med johanna och sovit, ätit och haft tvspels turnerig. Frågan är ju egentligen hur skoj det var, men tröttheten gjorde allt så roligt. Så egentligen borde man ju inte ha så höga krav på att ha roliga kompisar, lite sömn och bakis gör världens tråkigaste till en roligmänniska. Det är inte så att jag sitter här och säger att Johanna är en tråkig kamrat, tvärtom hon är en hellylle tjej. Men om man nu är bakis nån gång och är trött och inte har som jag en bra kamrat som Johanna, då kan man faktiskt välja ett tråkigare alternativ, för personen i fråga lär bli skoj.

Jag är trött. Jag känner att jag inte har nått att bertätta. Eller jag har ju bokat Kanada resan nu. Äntligen på väg säger jag.

Update
Varför juckar killar på allt dem ser? Och dem är som mest aktiva där i högstadiet. Ramlar en kompis på backen, ja då kan man vara säker på att nån kommer och juckar på den killen. Jag var på stan förra måndagen, då helt plötsligt började en kille jucka på en kompis ben. Och jag är ju så mogen så jag finner ju det där så skoj. Så där stod jag i busskön och skrattade lite tyst. Men varför juckar de egentligen? Är det för de inte för till det med nån brud? Nått måste det ju bero på. Let me know.
Och när vi nu är väl inne på detta område så funderar jag på varför så många killar ska visa snoppen på fyllan?! Jag förstår inte meningen med det. Är det ett raggningsförsök. Och om det nu är så, så tror jag mer att tjejerna finner killen äcklig när de går runt nakna sådär. Känner killarna sig bättre som personer när de får visa snoppen. Känner de sig som kungen i djungeln? Anyway. Sluta visa snoppen.

Alla dessa frågor har inget svar

Satt och läste en veko revy nyligen där folk skrev in och frågade om sex och kärlek. Jag tycker verkligen att det är modigt att skicka in en fråga till Vr. Men när man skriver såhär
" Min kille vill att jag ska raka muffen. Ska jag det?"
Jaha, och kan någon utbildad sex och kärleks kvinna/man kunna svara på det till dig. Det är väl helt och hållet upp till dig själv. Varför ens fråga, man känner väl själv om man vill raka muffen? Att raka eller inte raka är inte frågan. Det är väl bara att testa sig, det växer ju ut så vitt jag vet. Jag tycker det är så irriterande med alla som aldrig kan ta ett eget beslut. Lyssna till ditt hjärta och gör det du tycker känns bäst. Och kom ihåg -" Ångra aldrig det du gjort utan ångra det du aldrig har gjort!"
Jag skulle nog bli lite besviken om jag hade läst på universitet till nå¨n sex kvinna och alla bara frågade om det var ok att raka muffen. Då skulle jag känna att mitt yrke skulle en apa klara av, i princip.

Ikväll har jag sytt. Ett svettband och ett svettarmband i John deer grönt till min far. Och just då insåg jag att jag alltid gör allt halvdant. jag vill ju att allt ska gå så snabbt så jag halv gör det. Vilket gör att resultatet ser förjävligt ut. Men jag kan faktiskt stolt erkänna att jag är en jävel på att sticka och väva mattor. Det är inte alla i min ålder, tror jag i alla fall.

Jag skulle vilja ha massa läsare på min blogg. Jag skulle vilja skriva en blogg där någon alltid läser och blir tokig om jag inte skriver på ett tag. Jag har massa bloggar jag läser ofta och bli galen när de inte skriver på länge. Jag skulle också vilja göra så! Vad är hemligheten? Eller vågar ingen kommentera?

hejdå

Fel

Tydligen så tycker Ebba von Sydow att sånna bloggar som min är totalt värdelösa. Hon ger tips om att man bara ska hålla sig till ett ämne och gå hel hjärtat in på det. Jaha, like a care Ebba?! Hur skoj kan det vara att bara skriva om mode. Hur mycket händer det i mitt liv som har med mode att göra?
- Ja, idag hade jag på mig kläder. det känndes så bra.
Eller bara skriva om sex.
- Jaha, idag hände det inte.
Nej,men va fan! Det är väl bättre att man pratar om allt möjligt så läsaren kan bli chockad varje gång och tänka, ja jävlar hon slutar aldrig förvånas den där Sarap. Så Ebba Von Sydow kan ju skita ned sig eller nått sånt. Och jag står fortfarande för att hon förstörde Vecko revyn, Go charlott som va där före. Nu lär alla hata mig för jag inte gillar ebba. Men jag klara mig.

Idag har det vart varmt. Och alla som påstår att där jag bor ska det bara vara kallt. Men här är det då varmt och myggen har redan kommit fram. Skulle vilja sitta och grilla med min turk-kamrat Johanna och dricka en fet grogg som hon gjort i sin mixer. Spännande.

Nu skulle jag vilja hoppa av skolan, jag skulle vilja leva ute i världen och göra allt möjligt. Från att äta konstig mat till att bada i varmt vatten, till att jobba! Jag skulle vilja göra allt i ett exotiskt land och inte i ett erotiskt.


Ni kan lägga lappen där

Jag vart ni:ad i tordags, hur ofta händer det? Jag vart chockad och började titta runt omkring mig, för jag var helt säker på att det var ett annat par hon menade. För hon har aldrig ni:at mig förr. Men då insåg jag vad problemet satt i, Jag hade på mig min läkarrock. Och då kunde jag inte sluta småskratta, om hon bara visste hur lite jag har studerat och att jag inte ens kan hlr än! Men jag leker gärna läkare, jag har faktiskt tänkt någon dag om nån tar mig för läkare igen, då ska jag verkligen spela på det! Inte i krissituationer, men i bra situationer. Påtal om bra situationer, så var jag med på kejsarsnitt idag. Helt fantastiskt, jag stod bara och rös och funderade på om jag skulle fälla några tårar. Det var en upplevelse alla borde få vara med om, när ett barn kommer ut. Jag rekomenderar det!

Jag stod och pratade med en Ssk idag när han plötsligt sade
- Nejmen jag ska gå och runka.
Och jag tänkte, din sjuke jävel, hur kan du säga sånt på jobbet och till mig? Men sen insåg jag att han sa röntga. Varför ska röntga och runka vara så lätta att missförstå. 

Jag ska boka biljetterna till Kanada på måndag. Först då blir det verklighet. Känns skönt att slippa Sverige ett tag. Fast det är bara för att jag inte har riktigt kontroll längre över min tillvaro. Jag har alltid vetat vad jag velat göra. Men just nu har jag ingenaning. Jag vill jobba inom vården, men orkar inte plugga till Ssk än. Sen så har ju Usk bättre arbetsuppgifter enligt mig, och lönen skiljer inte så mycket.  Livet är tufft. Nu vet jag hur många andra har kännt i nian. Ja jäklar.

Nu ska jag gå. Jag ska nog va med Tikka.

RSS 2.0