Kåt?

Ni kanske vet att det finns tabletter man kan äta om man har svårt att bli kåt. Men frågan är ju den, om man inte har problem med sånt och ändå tar en sådan tablett, blir man överkåt då? Jag har funderat länge på det, OCH nej, jag ska inte testa! Kan det bli så att man får hjärtklappning och svimmar eller blir det ingen skilland? Risken är nog stor på att det blir hjärtklappning. Eller vem vet, någon som vill testa? Okej, nog pratat om snusk.

Ihelgen ska jag jobba, jobba hårt för pengarna. Jag hade hemskt gärna farit ut ihelgen eller något festligt hade jag velat sysslat med. Men det är bara att gilla läget. Jag är bara 18 år gammal jag hinner att festa tusen gånger om.
Egentligen har jag väl inget att säga, förrutom att jag blev otrolig chockad idag när jag såg hur många som hade kommenterat mitt föraa inlägg?! Skoj att någon läser i alla fall. Jag får sådana komplex när jag inser att många läser, tänk om jag blir tråkig och alla slutar läsa? Jag ska försöka hålla mig till det jag alltid gjort.

Aja, nu är det bara att peppa inför utlandsresan! Känns kanon att det äntligen bär av snart. Jag ska verkligen ta vara på tiden! Det var ju trots allt 6 månader sen sist jag var ute och reste. Sen så får jag fördmoligen beskedet om Kanada till veckan, jag blir nervös. Tänk om jag skulle ångra mig 8 vilket jag inte tror händer), tänk om nått händer så jag inte kan fara! Fast så kan man inte tänka, jag ska hur som helst fara! Om någon man skulle komma in i mitt liv så skulle han få anpassa sig med att jag framöver ska bo i Kanada i 2,5 månader. Risken är dock liten att detta händer. För jag har inte tid att springa ute på krogen, jag ska förbereda mig för min praktik!
Undra hur det kommer att funka på Operation, undra om jag passar där? Det blir nog hur som helst bra.



Every time I turn around
I'm looking up, you're looking down
Maybe something's wrong with you
That makes you act the way you do


And Im filled with joy

Jiho, jag känner mig glad! och förstår mig inte på det egentligen. Dagens höjdpunkt kan jag lätt säga var när "k" undrade vad jag och sara sysslade med
- DU HAR ALDRIG SETT DET HÄR!!!
 Jag skrattar när jag tänker på det hela. Hur kan det se ut när jag smyger mig fram med en withboardpenna i handen, sara går efter, vårat uppdrag är att gömma pennan.
- Hallå, Sara(p) vad gör du?
Saram kontrar- VI SKA FAKTISKT GÖMMA PENNAN.
Jag forsätter mitt smygande fram till tvn och gömmer pennan på ett bra ställe. Tittar på K och lyfter fingret.
- DU HAR ALDRIG SETT DET HÄR! 
Denna man måste finna oss dryga och omogna, men jag finner mig själv som en otrolig rolig peeson med rätt sällskap. Hur skoj kan det inte vara att gömma en penna, näe precis för ni har aldrig prövat.

Bion var bra. Varför är alla män så snygga på bio? Jag trodde jag skulle dreggla sönder min tröja när jag beskådade dessa män. Om jag fick ens se en sådan man i verkliga livet skulle jag hoppas på att jag såg lite anständig ut!

Nu ska jag gå. Jag ska försöka lugna ner mig. Och försöka att fundera på viktiga saker.

Småstjärnorna

Ikväll har Petra bjudit med vi tjejer på småstjärnorna, känns spännande! Hon som vi kommer att heja på kommer att ha den bästa hejarklacken. Hur som helst så blir det nog bra, hoppas någon ska spela saxofon, för det kan inte låta mer än för hemskt när barn spelar. Nu kanske ni finner mig dömande, men det är sant.

Sen så har jag funderat på varför vissa gör såhär:
-Sover du
-..........................
-Bra, jag älskar dig

Är det ens värt att säga det till personen om den sover. Nu ska jag hädanefter sluta svara om någon frågar mig det, kan bli spännande och se vem som älskar mig! Dock så hoppas jag att inte Sara säger det när vi ska dela rum i en hel vecka och jag hoppas att hon inte kommer att vilja göra nått crazy på flyplanet. Då måste jag snällt men bestämt berätta att jag inte faller för tjejer och påminna henne att hon har pojkvän! Och förhoppningsvis kommer nog aldrig detta hända och om det överformodan skulle hända så skulle vi vara oseriösa!

Sen så har jag ett problem. Jag har tydligen blivit en T-magnet!! Det är inget jag finner skoj, det var ett par Pojkar som spanade in mina boobs idag, HALLÅ, de är så små så ni bör mer se chockade ut när ni spanar in dem! Sen så gick jag förbi en T då viskade han - Shiiit. På ett snuskigt sätt. Vad händer? Har jag blvit utsatt? Jag skulle vilja säga åt dem att sluta, jag finner det jobbigt och jag vill inte ha dem. Ta bort dem från min åsyn.

Imorgon ska jag och sara på Bio, Ps. I love you! Boken var jätte bra, så förhoppningsvis är filmen också det, jag lär ju grina. Men det ser jag inte som ett problem.

Friends

Ikväll ska jag och min Turk-kamrat Johanna dricka vin och läsa poesi för varandra och i bakgrunden skall friends vackra stämma höras. Jag är otroligt nostalgisk över Friends, jag vill se den dokusåpan igen.  Jag kommer ihåg när de sjöng lyssna till ditt hjärta på melodifestivalen, Olov röstade på Ponater, jag vart så förbannad! Och självklart vann Pontare, Jag klandrade mig själv väldigt länge att jag bara ringde en gång på dem. Pappa försökte övertala mig länge att det nog var många röster emellan, men jag fick inte riktigt in det i huvudet. Än idag kan jag känna denna skam att jag inte ringde en exta gång. Hur som helst så skulle jag vilja se dem live, känns lite pinsamt att erkänna det, men att lyssna på sina gamla idoler är något bra.

Anyway, jag har nog inge mer att säga. Jag har vart med Jossa å Jåå och kört skoter idag, en lång sväng. Var även på Mimas och åt rullkebab, jag kan känna att jag saknar det jibbet ibland. Men jag kan inte sitta å gräma mig över det där nu. Sen så gillar jag inte att möta vissa männsikor, då känner jag, NOOOOOOOOOO! Sen så blir man så fjaskig. Jiho!

Hejdå.

Jag har väl sett
hur du gått förbi
Och jag har tänkt,
tänk om det vore vi
Jag skulle ge vad som helst
bara för att få va nära
Palt ikväll !!!:D

Lets talk about my pain

Mitt huvudvärker, min mage värker. Jag vill göra nått skoj, jag vill inte ha torra läppar, det smärtar, jag ska leta efter läppsyl för det. Jag vill sova, men man får inte sova denna tid om man är i min ålder, då måste man minst gå i säng 22.30, men det funkar inte för mig. Jag får så tråkigt om jag ska vara uppe så länge, Men jag måste tacka den som gör att jag kan sitta framför nätet, ett tidsfördriv i den bästa klassen!
 
Sen så känns det här med lägenheten bajs, jag vill ha kvar denna så jag slipper flytta just före resan + att jag behöver bostad i stan när jag ska praktisera! Varför kan jag inte få en lägenhet? Jag vill inte bo inneboende igen, jag vill bara ha en lite lägenhet jag ska bo i 2 månader, kan ingen fixa det? Varför kan inget komma på silverfat? Anyway, allt ska ju alltid jävles.

Sen så är det äntligen fredag imorgon. Jag har längtat så länge efter denna dag. Skolan tär på min ork. Jag skulle vilja va en av dem som kan glida genom allt och få ändå bra betyg, då skulle jag nog ha mycket ork. Det skulle vara skoj. Men världen är inte rättvis. Sen så spelar det ju ingen roll om man säger att man är bra på nått, för då kommer alltid någon annan och säger - Det är jag också bra på.
JIHO, det är ju precis det man vill höra just då. Då känner man sig helt plötsligt dålig. Så jag tror att vi människor ska sluta med det, då kanske folk blir lite gladare.

And you haven't called me in weeks
And honestly it's bringing me down.
I feel like I wouldn't like me if I met me,

In cauda venenum

Jag är sjuk, och nej giftet sitter inte i stjärten som rubriken säger. Jag är förkyld, jag är alldeles varm i ansiktet, snuvig, mina bihålor skulle vilja dö. Jag skulle vilja sova. Jag vill sova en evighet. Jag fick just sms av Myran, hon har betalat Gran Canaria resan nu. Det känns mäkta skönt, en dryg månad kvar, eller okej då, 1,5 månad! Känns ännu bättre att jag är sjuk nu, så förhoppningsvis blir jag det inte när vi far. Men vem vet, jag kanske bryter skulderbladet och vill inte fara, eller så vill inte min kamrat fara med mig längre. Det finns många anledningar, men ännu mer varför man skall fara. Jag ska fara, även om jag är halvdöd, så far jag. Jag ska få se delfiner!

Nu måste jag nog sova.

SÅ HÄR GLAD ÄR JAG

JAG ÄR GLAD OCH LYCKLIG!! JIho, ge mig styrka att hålla ut till mars! Detta är vad som kommer hända i mitt liv : Jag och Snyggongen skall fara på andra äventyr än till övik och Lycksele, vi ska nämligen till Gran Canaria,Maspalomas!! Känns wunderbart. Vi kommer tillbringa våra kroppa och själar där i en vecka. Vi kommer sattsa stenhårt på vår bränna och att äta oss mäta varje dag. Vi kommer bo i bungalows. Detta känns trevligt att få bo i egna små stugor. Visserligen har vi havet 1,5 km bort, men det går hotellbussar varje dag. Så det behöver man inte oroa sig för.  Vi har redan bestämt oss vad vi ska ha för mat med oss, kläder och vad vi ska göra. Typiskt oss. Och jag konstaterade detta :
- Först så är det 7 veckor kvar, sedan 6 och sen är det bara 5 veckor kvar.
Detta känndes sedan efter jag sagt det ganska naturligt. Men jag vill visa sara att jag verkligen förstått allvaret.

Hela denna dag har vart helt perfekt. Vi var hos Jens igen, den där läkaren som jag gjorde slut med för ett tagsen. Men nu har vi blivit kamrater med honom igen. På grund av att han gav oss kondomer och kondom behållare. Detta är det finaste en människa kan få. jag och sara fick välja och vraka bland 24 kondomer, svårt val må jag erkänna. Jag trodde först att jag råkade ta en kondom med tomat smak och vart besviken, men insåg sedan att det var jordgubb. Förlåt pappa att jag informera om detta, men det är en gåva som jag och sara fått av en högt studerande man.

Annars så känns detta år otroligt bra, hittils! allt jag bokat in känns jätte bra. Kanada känns bra, just nu söker dem jobb till mig och sen är det bara för mig att söka om visum.

Jag vill skrika ut min glädje.

RSS 2.0