Stand by your man

Okej, jag har lyssnat på den låten nu kanske 10 gånger! Jag verkar inte bli less, Som jag blir på allt annat!
Förresten trodde jag att denna inplanderade nervösdag skulle bli jäklig! Men jag känner inget, jag känner bara trötthet! Vad är felet? Här har man planerat in en nervös dag och sen så är man inte ens nervös!? Jag blir tokääää!
Är hemkommen från Finland och åland! Jag skulle gärna bytt ut mina resekamrater mot snyggongen och Kossan! men man får ju inte bestämma allt när man är så ung som jag! Men jag gillade båten, och gillade Rock offen! Påtal om att jag är ung och dum, Så kommer jag snart bli mogen och intelektuell snar, Snart är exakt om 11 dagar! Frågan är hur det kommer kännas!?

Imorgon skall jag börja köra på skola! Det blir nog bra. Jag vet ju att jag kan köra, men nu kommer säkert allt jäkles som allt annat! Men jag är van. Men hä ä ba å nalme på! Höhö, Noice makers inspererat!
Ska snart ta citran och backa runt slakthuse! För backning kan man inte träna för mycket har jag hört av en vis man!

Funderar på om det är någon som fortfarande läser min blogg! Märkte att Micke hade kommenterat. Jag förmodar att det är den micke från Sthlm?! Eller är det den vanlige Micke? Jaja, frågorna kan inte bli för många. I alla fall är det trevligt att någon mer än Snyggongen läser. Hon borde inte ens räknas med i statistiken!

Nu ska jag gå! ska fira Jocke på sin mognadsdag! Tänka sig att han skulle bli man, det trodde vi ju inte!

Nu kommer några fula bilder som kommer skrämma ihjäl alla! Känsliga tittare bör titta bort.

Du som är ung!

Du som är ung, kom med och sjung
och sitt ej hemma slö och tung.
Vår sångartropp han gångar opp
på kullens allra högsta topp.
I sommarens soliga dagar
vi sjunga var vi gå. Hallå! Hallå!

Jag har trott väldigt länge att jag är ung och mycket frisk ung flicka! Men ty där har jag fel, min rygg har börjat strejka. Det krampar. Men det kanske är det som är straffet, jag kanske har varit för elak mot A? Kallat henne allt för ofta dum, dryg och ful! Nu var detta bara en mild version av alla ord som har kommit ut ur min mun! Vissa straffas direkt! Men varför straffas inte SaraM, hon är MINST lika skyldig som jag till allt detta! Men okej, jag tar på mig det. Jag tror jag är mer lämpad till detta. Om det hade varit utsalg som kliar och sånt som skulle vara straffet så är nog SaraM mer lämpad än jag! Jaja, same shit! Sen så får jag kunga besök på måndag! Tänka sig det har gått en hel månad sen sist! Tiden går snabbt. Harreligen

RSS 2.0