Check

Jag trodde att jag hade koll på läget, att jag inte hade missat allt. Men när Johanna började förhöra mig så insåg jag att jag hade noll koll, jag hade missat handdukar, toapapper, tandborste, diskmedel, rakhyvlar! Ja jag hade missat allt det jag skulle saknat mest! Känslan jag hade när jag pratade med sara om att jag hade missat något stämde helt in. Men nu ska jag förmodligen ha med allt och om jag nu missat nått, ja då får jag väl bada naken eller vad det nu krävs av mig. Huvudsaken är den att jag blir brun och får ljusare hår, då blir jag nöjd! Så imorgon den här tiden myser jag och Sara på flyget, eller nått i den stilen.

Förövrigt städade jag ut lägenheten idag och det jag inte förstår är hur en lägenhet på 16 kvadrat kan rymma så jäkla mycket. Hela mitt rum nu består av kartonger och påsar och soffa och tv, ja allt! Och dit jag flyttar in kan man inte se på tv och man kan inte duscha. Men jag grämer mig inte, för vem vet, om man inte kan duscha och inte kan se på tv och inte koka mat, då borde man bli smal, flottig och uttråkad. vem vill inte bli det? Jaja, men för två månader kan jag hålla ut, såg att det fanns lego, jag får bygga en borg och en dröm värld av det! Eller jag får kanske skaffa mig en hobby?

Min lillebror sitter i källaren och pratar i telefon, jag funderar på vad han ska hitta på för ursäkt att ha pratat i telefon i källaren. Kan bli spännande att höra. Jag vill också sitta i en källare och prata snusk ( för det gör man väl om man sitter i en källare?). De enda gångerna män ringer till mig så är det när de är dyngrauka och klockan är så mycket så att jag vill sova eller vill stiga upp och göra något vettigt. Nej, jag vill sitta i en källare och prata snusk vid den här tiden också. Eller de kanske inte ens pratar snusk, men jag vill i alla fall sitta och prata i en telefon. Fast i och för sig, jag vill nog inte prata i telefon just nu. Nu vill jag lyssna på min bok och skratta lite försynt, det hade jag mått bättre utav.

Nej, nu ska jag gå och prova mina nyinköpta trosor. Och sagan om det köpet är en bra saga, tror jag. Mamma lämnade av mig på maxi vid trosavdelningen, och när jag bestämt tre stycken och jag ska lägga de i kundvagnen är mamma borta. Jag fick gå runt i mer än 10 minuter för att hitta henne och jag såg alla gamlingars blickar på trosorna
- JAhaaaa, dagens ungdom! Kan inte ha vanliga bomullstrosor längre.
Och när jag mötte mina föräldrar efter långtids letade så säger dem
- Sara sånna där trosor kan ju inte vara bra, fanns det inga bomullstrosor?
HALLÅ?! Jag vill inte ha bomullstrsor. LIX.

Hejdå, vi ses i Gran Canaria

Rädd

Jag tror att våra lärare gör precis allt för att skrämma oss för att ha sex.  Det finns en, en kvinna som verkligen gör precis allt för att skrämma mig och jag lyssnar på allt det hon säger
- Jahaa, hur får man streptokocker Sara?
- hehe, om man pussas för mycket.
- Rätt och om man suuuuuuuuger på snoppen.
Jaha, där kom det, och hon utalade suga länge, som om vi skulle förstå allvaret i det hela. Jag förstod det verkligen, gör inget dumt. Och hon har även lärt oss att alltid kissa efter samlag för penis har så mycket bakterier på sig. Så nej, vi ska inte ligga kvar och goa efter det hela sa hon mycket bestämt, gå på toan så snabbt den är ute ungefär. Hon borde uppmuntra det hela istället.

Nu är det 6 dagar tills jag och Sara få ligga på playan och spana in män. Men eftersom vi bor i ett barnvänlig område kommer det bara vara män med barn eller män med dålig pension. Så jag får läsa en bok och drömma om män. Men det ser jag inte som ett problem, för när vi va i Turkiet fick jag ju uppleva det jobbiga med män i våran ålder. En finne som är efter är inget att rekomendera barn! Men jag längtar så fruktansvärt mycket ungefär lika mycket som till Kanada. Eller jag ska va ärlig jag längtar mera till Gran Canaria än Kanada, men det kan ju bero på att detta är så nära nu.

Jag ska flytta ut på Måndag, spännande. Känns jobbigt att städa och det känns jobbigt att bära! Hade vart så enkelt om jag fick bo kvar. Men nu kommer det bli mycket närmare till sjukhuset. Hela 4 km närmare så jag ska nog inte klaga än.

Nu ska jag gå. Gå och fundera på mina hyss

Hångla

Jag satt och figulerade idag om man går en hångelkurs om man är skådespelare? För jag menar alla hånglar på sitt egna lilla vis, vissa har ju fått för sig att tungan ska vara ska vara utanför munnen och hålla på, vissa vill köra elvispen långt nere på halsmandlarna, and so on. Det jag menar, det tror jag inte ett filmbolag vill se! Se rent logiskt borde de gå en hångelkurs. Om det nu finns en sån så skulle jag kunna ställa upp att vara tjej och hångla med alla kändiskillar, nema problema!! Men vem håller i sånna kurser i så fall? Hur kan man vara säker på att man är bra på hångla? Okej, slut funderat, det kanske inte ens finns sånna kurser.

Idag när jag var på gymmet fick jag beskåda en man på kanske 60 bast lite svettig och sunkig i Y-frontare, Y-fronatre i all sin ära. Men jag lovar er, jag vill inte se en kille i kalsonger nu på länge, jag tror jag vart lite avskräckt, jag har sett den mörka baksidan(framsidan,hehehehehe). Så jag bestämde mig snabbt att sluta träna för att gå upp på simhallen och duscha av mig. Där uppe möttes jag av mammor och barn, det var barn överallt och då menar jag överallt. Jag kännde mig uttittad och kännde rädsla av att de skulle fråga frågor
- Varför är du naken, varför har du så små bröst, varför har du ingen snopp, vars är din mamma, får du duscha själv?
Dock kom inga sånna frågor, men jag såg att de kollade på mig och mammorna med, de var som rädd för mig, mammorna alltså. Anntingen var de avundsjuka på att jag kunde duscha i lugn och ro och bara tänka på mig själv eller så såg dem mig som en hemsk människa som skulle döda deras barn. Jag vet inte, men det jag vet nu är att jag inte vill ha barn just nu, det får gärna vänta ett antal år.

Idag frågade en gammal man mig om min kompis hade tagit ett prov om han var homosexuell. Det som skämmer mig är att det verkar gå runt folk och tror att man kan ta ett blodprov för att kolla om man var homosexuell. Fast i och för sig om det gick hade det väl gjort att många tonåringar ute i världen inte behövt grubbla, men hallå, det är ju bara att känna efter, pirrar det när jag ser en kille- EH aaaaaaaaaaaa!

image68JAG LOVAR OM DET VAR DENNA KILLE I Y-FRONATER SOM KOM PÅ GYMMET SÅ SKULLE JAG STANNAT OCH PUMPAT MED HONOM (dåligt skämt jag vet)


Ett problem

Efter min jobbiga tid som sjuk så började jag sakta men säkert bli frisk, men va fan händer då? Jo såklart fick jag mens med en otroligt mensvärk, det var just då jag funderade på om gud verkligen gillade mig! Men hallå, jag har ju konfermerat mig! Och när jag skulle då som alla tjejer gör vid sin mens ta ett skydd, helt plötsligt insåg jag att mamma hade köpt utan vingar, jag blev i upplösningstillståd! Hur skulle jag klara mig, kommer jag dö, kommer allt gå åt skogen? Det var då jag insåg, vilket jäkla i-landsproblem! Inte sitter någon i Sudan och tänker:
- Jaha, morsan glömde köpa bindor med vingar, nu äre ba att gå under.
Dem kanske inte ens har trosor i det landet och där satt jag på toaletten och halft grinade ( Tack östrogenet, tack). Jag ska försöka bli till en bättre person, men hur? Skicka mina trosor till behövande? Nejmen skämt och sido.

Jag har sagt upp lägenheten nu. Ska flytta in i ett rum, utan alla bekvämligheter, frågan är hur länge man klara sig. Men det är ju bara för två månader, sen sticker jag till Kanada och ska gifta mig rikt, eller nått i den biten. Eller så kanske det blir ett inferno där borta. Men vad hjälper det att tänka på det, allt blir som det blir!

Tänkte informera att jag köpt studentklänning nu. När jag hade på mig den, så kännde jag mig så fin. Tänkte jäklar i mig vad fin jag är i den!  Fast det kan ju vända snabb, risken är ju stor att någon kommer med mycket finare klänning än mig och finare kropp och med mycket bättre betyg. Fast så ska jag inte resonera, för den var så fin på mig och jag har inte råd att köpa nått flottigt.

Nu har jag väl inte så mycket att berätta. Det finns inte så mycket att berätta, inget händer här. Det är som att leva i stillbild. Men det kanske ska vara så, alla kanske har kännt så. Men jag blir tokig, jag vet inte vad som är tänkt ska hända med mitt liv. Jag tror att jag ska spå mig, så jag får nån vägledning, något som gör att jag vet vad jag ska göra. Jag kan inte ta alla beslut åt mig själv.

Nu ska jag lägga mig och se på Johan Glans.


Jag tror jag vet hur det känns

Denna sjukdom som jag har lidit av är över nu, förhoppningsvis, känner inga symtom idag! Jag kan säga att jag tror jag vet hur det känns att det är att vara gravid, för när jag var sjuk så mådde jag illa när jag tänkte på mat, när jag såg någon äta ville jag spy( helt seriöst, när jag såg pappa äta pannkakor ville jag spy, jag var tvungen att gå där i från), jag tänkte ibland på nån mat och tänkte mums, när jag såg maten så ville jag spy. Så om det ska kännas så att vara med barn ett bara månader så vet jag inte hur folk orkar? Jag skulle ligga inne halva tiden. Och tänkt då dem som jobbar inom resturanglivet, då hade jag brytit i hop, se folk äta, känna mat lukt! Men i och för sig jag vet ju inte om min sjukdom liknade som gravida brukar känna, men om det var så, så lovar jag att jag ska jobba isolerat. Nu kanske någon tänker - Aha, Sara är på tjocken!. Men där måste jag säga i från, Noway att jag är det. Så nu har vi rett ut det!

Idag har vi kvartsamtal. Men eftersom jag inte har nått att berätta för mina lärare så slipper jag fara. Eller jag kanske borde varit där och berätta för dem hur dem ska göra för att bli lite bättre. Jag vet de där små knepen hur lärare blir bäst. Men de tycks aldrig uppskattas av dem. Men som sagt de ska ju alltid va vinn.

Igår skrev Sara ut biljetterna till Maspalomas! Jisses, det är typ 14 dagar kavr!! ELLER DET ÄR DET JU, om 14 dagar far jag ju denna dag! Tänka sig. Sen så kommer vi ju få uppleva Mallorca kanske i 30 minuter, vi ska nämligen mellan landa. Så vi kommer få uppleva två länder under den tiden.

Nej nu ska jag leta lite klänningar + att jag ska rensa min garderob som borde ha gjorts för 5 år sen.

image66

Lets talk about Canada

Jag vill till Kanada nu, jag vill veta om det är okej att jag får jobba där. Jag vill veta allt. Men jag ska ställa in mig på att jag ska fara. Det var en man som sa till mig att jag var en drivande kvinna. Då tänkte jag. Ja fan det är jag, jag är fasen det! Tänka sig att vara till ett helt främmande land själv och jobba, det är fasen modigt. Okej, nu skröt jag upp mig själv, men jag har lärt mig att enda chansen att få lite beröm är stt berömma sig själv. Kanada kommer nog bli bra, om jag inte trivs så ska jag se till att jag gör det, om jag ändå inte gör det får jag gilla läget.

Min sjukdom är på väg att gå över. Förmdoligen är det på grund av att jag sovit bort typ två dagar, men det har vart skönt att få sova. Jag har egentligen inget på hjärtat, jag skulle vilja stanna här i sängen i all evighet. Och egentligen finns det inget som hindrar mig att göra det. Men det konstiga är att det är något som gör att man far och gör det där tråkiga sakerna fast man egentligen skulle bara vilja flyga omkring.

Sen så berättade Oscar att han visste en tjej som var 14 år gammal som va med barn! 14 år? Herre gud, hur skullede gått om man vart med barn då? Det var då man trodde man klarade av allt, men jo tjena! Om jag skulle bli med barn nu, skulle jag helst vilja försvinna, Jag kan inte ta hand om ett barn. Eller jo det kanske jag kan, men frågan är, vill jag ta hand om ett barn nu? näe. Varför stressa med nått sånt? Är det inte bättre att man väntar och blir mogen? aja. Jag förstår mig inte på dagens ungdom och inte heller dåtidens ungdom.

Men, förresten! Satt och funderade på vad gör det egentligen om en troende kristen har sex före giftemål? Straffar gud den personen med att den inte får komma till himmelen eller? Vad skulle vara så fel med att ha haft sex före giftemål? Det är väl bra att man känner varandra så att man inte blir besviken? Om det är någon som kan svara på den fråga är jag tacksam för svar

Hejdådå

Tell me about it

Jag lider av magsjuka syndrom, jag vill spy men kan inte och på något vis så önskar jag mig att jag kunde spy, spy ut all ondska ur min mage. Men huvudsaken var ju att jag va frisk i Lördas. Det var skoj, fullt ös, bandet var bra och tydligen var trummisen Daniels svåger, världen är liten. Jag träffade många som sade så här till mig
- Jaha, Sara Paulsson säger du, då måste det vara din pappa som jobbar på rotatilfabriken.
Jo det stämmer. Sen  så träffade jag en man för första gången i mitt liv och han sade
- Du är alltid glad.
Okej, jag tar det som en komplimang, men det jag nu undrar över hur man kan säga det till en person man ser för första gången.
Sen så på morgonen då jag begav mig från min sköna säng för att kissa ut allt jag samlat på mig under kvällen. Då log jag och tänkte att jag äntligen kommit fram till att jag absolut vill ingenting, att det bara är ett tidfördriv. Detta gör mig glad.
Sedan sade en annan man till mig såhär
- Du kan ju ta mitt numer och ringa mig om du så vill
Jag kontrade
- Varför jag nu skulle vilja göra det.
Sen gick jag, det var skoj att få prova på att vara stor på sig.

Johanna måste vara besviken på mig, jag hade lovat att ringa henne igår, men istället sov jag, sov bort all min trötthet. Och nu orkar jag inget, sen så är det jobbigt att datorn är på min mage, då vill jag spy ännu mer.

Sen så måste jag fråga, står det psykolog i min panna? Jag lyssnar jätte gärna på folks problem eller så, men inte på okända folks problem eller när det blir folks problem i helt fel sammanhang. Jag fick höra på problem i lördas, men i totalt fel sammanhang, då var jag så modig och bara sa
- Eh okej?

Nu ska jag sova och hoppas på att jag ej får UVi then i will kill everyone.

Era jobb är så trista så att tiden står stilla hoppas lönen är kass och att frun luktar illa
Man mår illa och får kväljningar av att se er på stan, jag hoppas ni får magsjuka och fula barn.


The pub

Ikväll ska jag på puben i Tvärålund. Det kan bli skoj och det kan suga totalt, men jag ska gilla läget. Jag ska va fin med höga klackar och mycket volym i mitt hår. Jag ska vara anständig och inte ta emot någon drink. Eller okej, det slutar nog som vanligt. Ska i alla fall börja hos Frida med god mat och förhoppningsvis gott dricka. Blir nog skoj!
Sen så har jag väl inte så mycket på hjärtat. Jag har jobbat hårt för pengarna denna vecka, i torsdags jobbade jag 14.5 timmar. Tacka vet jag att man får pengar, annars hade jag nog inte ställt upp.

Om exakt 18 dagar ska jag till Gran Canaria, då tackar jag Vindelns komun att jag fått jobba se pass mycket som jag gjort! Jag ska bli brun och om jag inte lyckas ska jag i alla fall haft the time of my life som jag hade det med Johanna i Alanya. Ibland kan jag fundera på varför jag inte föddes i ett sånt varmt land. Fast då har jag kommit fram till att man nog inte hade uppskattat det lika mycket. Sverige kanske är exotiskt om man är en utböling? Jag vet inte, jag ser inte Sverige på det viset. Jag har faktiskt nästan aldrig tänkt oj va fint. Det kanske är fint, men inte som det är i andra länder!

Nu ska jag bege mig.


RSS 2.0