Mina Kunskaper

I Onsdag förlöste jag en Ko, Okej alla som nu läser det här kommer att skratta för man säger inte förlösa. Hade tänkt skriva dragit ut, men det lät så hemskt! I alla fall, jag drog ut en kalv alldeles ensamen! Man kanske borde byta linje? Vetrinär?! Jag är ju så himla bra på det där! Har träningsvärk som inni tusan efter det, det är inte lätt att dra ut en hel kalv ur ett litet hål! Ja ja, nog skryt om det! Men jag är så glad och nöjd över mig själv! Morfar hade skryt över mig på Folktandvården, synd att han aldrig kommer att säga det till mgi personligen. Om jag känner han rätt så ska man inte övergöda folk med bra komplimanger!

Mamma vill att jag ska göra biffar, jag kan inte göra biffar, jag vill inte göra biffar. Men jag skulle gärna vilja ha biffar. Skitsamma! Denna blogg håller i alla fall på gå i graven, mina trogna läsaer har slutat läsa. Det är synd, för jag trodde ju att jag skulle börja tjäna päninga på detta! Skitsamma!

Hejhopp pillesnopp

Sahara Hotnights

Dem var jag och såg igår. Jag är mycket nöjd. men dock inte med alla dessa äckliga män som ska komma så nära mig, Håll ett avstånd. SaraM skojade till det och nöp mig i rumpan, jag trodde jag skulle pissa på mig, hon gillade dock skämtet och min rumpa. Nämen seriöst, jag vill också bli så duktig som dem!! Jag vill också va cool! Jag vill inte se snäll ut och tråkig! Jag vill se cool ut, men kanske inte så cool som dem så att man är utan Bh, men dock skulle det nog inte göra någon skillnad för lilltissetea Sara.
Det var en kille som spelade med dem, Anders hette han typ! Jag vart kär i han. Han såg ut att ha så kul ut och skön såg han ut att vara! Tolka skön hur ni vill!
Jag ska bli känd någon gång i mitt liv, och ha skoj och se skön  ut!
 
Och komihåg mina trogna läsare - "Man får aldrig för mycket av enkronor!"

No for an answer was not what I was hoping for
I'm sure I could have taken it if you had told me before
I dressed up in armour to dare follow you home
Now I let you believe
My nerves are out of steel and my heart out of stone

Stäng av bilen när du mekar

Det sa en man på radio idag. Och det skall jag minnas, för man kan bränna sig väldigt lätt på avgasröret om bilen är på! Eller så blir det kortslutning. Okej, jag kan egentligen ingenting om hur man lagar bilar eller stylar dem så dem ser ut som grisar. Men det är nått jag är stolt över. Om jag vill att min bil ska bli fin eller kunna gå framåt och bakåt, Så ber jag bara pappa laga den eller lämnar jag in den på norrmek, för hä sitt int i päninga för en Paulsson.
Fast nu börjar det faktiskt sitta i päninga, jag vill ha så mycket. Men det enda jag köper är massa saker som gör det lättare och städa! Svin skoj, mitt nya liv är så fint. Gå promenader, sitta på biblioteket och läsa snusktidningar som glöd. Sen kommer jag hem och går och sover. Jag sover förövrigt konstant nufötiden! Jag går i säng så tidigt att man borde skämmas. Men jag har inget att göra.
 I söndags var jag faktiskt uppe länge, Satt och såg tv pogramet : The perfect Penis. Det var en man som hade fyllt sin pillesnopp med silikon så kulorna var 50 cm i omkrets! Det han tyckte var lite jobbigt var att han inte kunde penetrera män längre. Som han uttryckte säg! Sen så sa han - Men det är värt det! Absolut.
Jag tycker dock att det är sjukt! Hallå? 50 cm i omkrets, det är ju så fruktansvärt stort att man inte kan förstå det, gör det inte ont att bära på den?

Jaja, Skitsamma. Jag skiter i om någon vill ha en stor pjäs eller inte stänger av bilen när dem mekar. Jag skiter faktiskt fullständigt i det! Och jag skiter i att det känns som om jag vaknar i en psyksäng! Jag skiter faktiskt i det.
Jag skiter i allt. Nu har jag även tappat hoppet om att få grannar som bjuder in en på kaffe och bullar. Men spela roll? Jag dricker ju inte kaffe eller äter bullar.

Jag funderar på att skriva så långt att ingen orkar läsa. Förresten så skulle jag vilja veta vilka som läser min blogg! Lämna en kommentar med ert namn och addres, så jag vet vad det är för sjuka jäklar som orkar läsa!

Tack för er uppmärksamhet

100kr + 14 poäng = Överlycklig Sara

Mina bullar vart så fruktansvärt goda! Jag tjänade 100 kronor på dem! Pappa hade slagit vad om att de inte kunde bli goda! Men tji fick han! Dem var så goda att PorrOrre åt dem också! Så nu ska jag ihelgen baka ännu mer, jag kanske rent utav säljer dem på Konsum. Jag kommer bli miljonär någon gång i mitt liv. Men kanske inte just nu.

Sen så klarade jag matteB!!!!!!!!!!!!!!!!!!! G nivån låg på 12 och jag fick 14! Alltså 2 poäng för mycket fick jag! :D Jag vart så glad att jag kramade Jossa. Och att krama Jossa händer bara om jag är rund om fötterna eller är döende,typ. Så nu behöver jag aldrig mer i hela mitt liv läsa matte, jag lämnade tillbaka matteboken idag. Man blir så glad över sånna saker. Ingen ångest här inte! 

Nu sitter jag på biblioteket. SaraM och Petra börjar bli orolig över min nya livstil. Jag förstår dem, Denna Sara känner inte ens jag igen. Please come back!

Nu ska jag gå och fira! Kanske läsa en bok om vad man ska göra när man är överlycklig! höhöh!

Fuck off and die! Du är för ful för mig.

First of the gang to die

Jag har jobbat i helgen, det gick väl siosådär! Jag spelade Piano och sjöng psalmer för dem, och äntligen fick jag höra att jag hade en god framtid med mina kunsakper! Synd att de är dementa så det inte minns min fågelsång. Jag kommer aldrig vilja bo på ett ålderdomshem, tänk så hemskt. Inget blir sig likt, man får inte göra mat längre, man som hatar att städa får längre inte bestämma hur det ska se ut längre, Någon måste torka en när man vart på toan. Jamen Jisses vilket roligt liv man ska ha på ett ålderdomshem. Om jag flyttar på ett sånt så ska jag ta mig en sup varje dag så jag inte behöver bry mig om vad dem gör med mig.

Jag ska baka idag, för jag är så husmorig, Mig skulle man lätt vilja köpa för ett bra pris. Jag skulle baka, anställa någon som skulle städa dock, men annars skulle jag bara baka, typ som Izzie!
Jag ska baka gobullar! Jag tror dem kommer bli goda, men jag har hört att jag inte kunde baka för ett tag sen?! Okej, vad är jag annars bra på om inte baka? Jag ska även göra mat till torsdag, den dagen då SaraM ska komma, och efter vi har ätit skall jag mörda henne. Hon vet inte om det än så länge, det är en suprise! Hon kommer bli first of the gang to die!

Jag vill få grannar, eller jag har ju grannar. Men ingen pratar med mig! Jag har så tråkigt nuförtiden då jag inte har något träningskort. Det enda jag kan göra är att plugga. Och hur skoj är det 5 dagar i veckan? Jag tycker inte om min nya livstil! Snälla kom och bli kompis med mig. Per jans vägen 11, en trappa upp! Det står Åström på dörren, men snart kommer det stå, Snyggongen Paulsson. Synd att ingen här vet vad en snyggong är. Det är i alla fall en sån person som skrattar så mycket så det kommer köttbullar på skärmen. Och även en som ger all my lobing to you.

Hector was the first of the gang
with a gun in his hand
and a bullet in his gullet
and the first lost lad
to go under the sod




Hejdå

Sofistikerad

Jag har gått och blivit sofistikerad, lite så där förfinad! Jag pluggar, går på bibliotek och  går i säng i god tid! Och om sanningen skall fram börjar jag bli orolig över min nya livstil, Den kan ju inte vara bra i lägnden! Men det är bara att gilla läget, pappa kommer nog bli stolt!  Jag har nyligen haft MatteB nationella, tack vare mitt pluggande tror jag faktiskt att det gick bättre. Jag väntar och längtar tills domedagen, då jag får reda på om det var värt att bli sofistikerad, risken finns att det var mycket ovärt.

SaraM är sjuk, jag tror jag ska hälsa på henne idag. Eftersom Jossa är bra på att dra fet diss, så jag måste söka upp min sjuke käre vän! Jag har länge funderat på att bli vännner med mina grannar, Jag tror det kan vara skoj. Kanske sitta och ha symöte och prata om hur fina pelagonier blir om man har dem ute under sommaren. Ja det finns så mycket möjligheter i vår värld!

Nu ska jag och Petra gå och äta. På återhörande suckers

Egentligen

Egentligen borde jag översvämmas av lycka! Egentligen borde jag tycka allt är svein skoj. Men jag tycker inte det,
allt är drygt! Jag är less på mitt jobb, jag är less på skolan, jag är less på att bara vara, jag är less på att festa, jag är less på alla dryga jävlar, Ja i princip allt är jag less på! Egentligen skulle jag vilja skriva massa satans skit, men jag är för less att göra det! Okej där ljög jag! Jag skulle hemskt gärna vilja skriva massa satans skit men jag måste ju värna om barnen.

Jag ska flytta in imorgon. Det skulle vara svin skoj om jag hade varit född i en rikfamilj, då hade jag köpt allt nytt, allt skulle passa utmärkt! Men nu är jag en fattipiga, så jag får ta gamla saker som inte passar ihop. Någon får gärna hyra min lägenhet i sommar, och som bonus får man mig en vecka i Augusti!
Men annars så är alla hemskt välkomna hem till min lilla boning! Och jag hoppas verkligen att någon kommer och hälsar på! Jag skulle bli så glad ,så jag skulle bju på gofika!

I veckan ska jag ha nationella i matteB, jag fattar nada av matte! Egentligen borde jag sätta mig ned och grina. Och ingen får kommentera att dem också är kass, risken finns att dem vill vara snäll.

Jag är en bitterfitta. Hejdå

What? So I slept with him again. So I'm a big whore. A big horny whore who can't get enough. Can we get over the shocked silence already?

 Favortier i repris


RSS 2.0