Det är ett stort liv

Jag skriver om anorexia. Skolarbete i mitt anus vill jag bara säga. Jag är så otroligt less på alla dessa fördjupningar vi har gjort och gör. Kan vi inte bara få se film och njuta av livet? I och för sig har vi ett långt och stort liv, vilket borde göra att jag har tid med att skriva detta. Eller tiden är väl aldrig något man borde klaga över, det är lusten till att skriva jag inte har,
Jag såg just min svenskalärare. Jag brukar ofta säga till henne hur oviktiga hennes lektioner är. Jag vet inte om hon tar det personligt. Men jag hatar att skriva, kan vi inte bara lyssna och prata? Är det inte så man lär sig att tala svenska? Jag vill bara kunna prata svenska. Jag behöver inte kunna skriva noveller, för jag vill inte bli författare. Jag tror att det suger. Jag vill bara kunna leva ett flott liv med massa slavar. Okej, jag ljög till en viss del. Slavar behöver jag inte, jag har tid med det om jag ska leva flott. Jag får vara min egen slav.

Nu ska jag gå. för mina lärare tycker att jag ska lyssna på deras propaganda. Skoj. Jätte skoj. Jag blir så glad. Så jätte glad av deta. WIHO. JÄTTE SKOJ.

you wrote me a song
but you don't really play that well
the lyrics was bad
and you sing like hell

you gave me a kiss
but I can honestly say that I don't really like your breath
and you moved your tongue
too bloody fast

hmm..
but you see that..
eeh..

I'm so poor won't you lend me some money


Min ilska

Jag förstår inte? När jag för en gång blir sur så blir omvärlden så oroliga över mig. Det är som om dem tror att jag ska döda alla ( Okej, lite sanning där finns väl) Nejmen helt seriöst, Min lärare tog mig på axeln och kollade mig i ögonen - "men varför är du så arg? Visst har du all rätt att vara arg som alla andra! men det känns så ovanligt."
Helt undermedvetet säger hon till mig att jag aldrig borde vara arg, för jag skrämmer henne, och nu vill hon hjälpa mig med min ilska?! Jisses! Det roliga med detta samtal kommer här. Jag var ju så otroligt glad den dagen hon pratade med mig! Sen så förstör hon min lycka för jag började tänka på min ilksa som var på gårdagen. Därför tycker jag att alla ska börja tänka: Idag är idag, och igår var igår! Så lets dont talk about yesterday!

Jag är otorligt peppad till helgen, Jag och min vän sara ska på nya bravader! JIHO. Det roliga med det hela är att vi kommer gilla det hur det än slutar. För vi gillar att vara i varandras atmosär. vi gillar att skratta, vi gillar att fula oss, vi gillar när någon av varandra gör bort sig( Sara gillar mest det när jag börjar stamma och gör bort mig). Jag ser fram emot denna helg som kommer. SaraP är på G igen. Lets get drunk.

Jag är hemma nu. Men ingen är hemma, det är det tråkigt. Jag är ensam hela veckorna, så jag ser alltid fram emot att komma hem och träffa dem som kallas min familj. Men nu är Oscar och studerar på skolan, Olov gör något manligt iform av att köra traktor, Mamma gör något kvinnligt genom att följa med pappa till City mottagningen. Han har tydligen varit i slaggis på Hockeyn, HAHAH, Not! Det var någon som råkade slita i hans finger på hockeyn tror jag. Men här sitter jag, väntar på bättre tider och mat. Eller egentligen är jag ju inte ensam, Betty är ju hemma. men hon säger inte så mycket till mig.

Nej, nu ska jag gå och he på motovärmaren till den blåa faran!

you picked me up with your car
and I said honey that was very kind of you
but I´ve got
other better things to do

 En gammal bild på mig. Man skall sluta förvånas


Nationella i mitt anus

Jag hade hoppats att få skriva blogg på mitt nationella, men så vart inte fallet, jag va tvungen att skriva att talmanus! Jiho. Jätte skoj.

Igår var jag duktig! jag städade, läste om kurder, såg tv, gjorde mat, tränade, läste mer om kurder, sist men inte minst så såg jag " Fried green tomatoes". Bästa filmen ever, var tvungen att gråta lite när Ruth dog. Det är lika sorgligt varje gång. Man blir så bra vänner med de i filmen under filmens gång. Känns nästan som om jag känner dem. Idge å jag blir bästa vänner, jag känner igen mig i henne ibland. Det borde nog vara så att vi skulle bli vänner, jag tror att det skulle bli the perfect match.

Jag borde cykla hem, eller så borde jag fara till Vera. Jag tror jag väljer att gå hem. Jag ska chilla fett och tycka synd om dem som ska rätta mitt nationella ravel. Det vart bara massa ravel jag skrev om.

Nu vart det här massa ravel också, men det spelar ingen roll. HEJDÅ


I don't ever wanna drink again
I just, ooh, I just need a friend
I'm not gonna spend ten weeks
have everyone think I'm on the mend

It's not just my pride
It's just ?til these tears have dried

I know this might seem strange

Min lillebror sa så här till mig idag
- Jag tycker du ska börja umgås med SaraM
- jaha? Men jag är ju med henne!
- Men du borde vara mer med henne och lite mindre med Johanna!

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA! Johanna är inte bra sällskap för mig.

Har lyckats att hitta min favvo film nu och med svensktal till och med. Men såklart ska inte dvd klara av att ta emot filmen :( Jag ska testa i lägenheten, annars blir jag deppad! ett fint citat från filmen :
-A heart can be broken, but it will keep beating just the same

Egentligen har jag inte så mycket på hjärtat idag. Helgen har vart bra, har fått va lite med Vera. Jag har kommit fram till att jag är kompis med henne men hon är inte kompis med mig. Men jag accepterar det, hon kommer ju att inse när hon blir äldre hur bra jag är på en skala mellan 1-10! Och jag hoppas hon väljer högsta betyg på mig!

Varför bloggar jag egentligen? Det är ju bara hon som jag borde vara mer med och den jag inte borde vara med som läser. WIHO, vilken kombination!

Jag och Jesus har också umgåtts ihelgen, jag förstår mig inte på den mannen. Men om man kommer bra överrens med han så kanske det är skönt att ha nån att tro på? Jag tror det är dem som är så där ensam och känner sig utstätt som blir troende på äldre dar, för då har dem ett hopp om att någon kan älska dem. Oj vad grym jag låter! Men jag tror det, vissa gillar kanske att leva med tron om att vi kommer att komma till ett bra ställe? Men varför? Det finns ju inget bevis på att vi kommer att få fara till det där omtalade paradiset, varför tror man då inte på nått istället? Då blir man ju inte besviken. Jag är så djup nuförtiden. Jesus är nog ingen man för mig.

Jisses, jag måste få komma iväg - But I've got to get a move on with my life

"-Ta mig snabbt Sven"

Jisses, SaraM tänker bara på sex! Hon sade till vår lärare idag "- Ta mig snabbt Sven"
Jag förstår inte. Det jag sa till Sevn var - Jaha, jajajajaja, Ok, Jag är så SATANS less på ni lärare, inte ni som person utan erat yrke. Nejmen du tror det, jaaha, okej.
Jag har ingen energi längre, igår skulle jag vila för jag hade så ont i skallen, la mig 17.30 och vaknar sedan 03.09 av huvudvärk. Vilket resulterar i att jag redan sovit 9 timmar, men jag somnade snabbt om och sov till 08.00! 14.5 timmar på en natt, JIHO! Det är rekord. men Sven sa att han trodde jag behövde det. Jag tror inte någonting längre. Jag vill bara ha lite energi och nått skoj. Jag måste få energi nu, jag måste få lite glädje.
Jag är less nu, jag kanske behöver miljö ombyte?`Jag behöver nått! Jag höll mitt tal idag, jag har aldrig vart så nervös! Inte ens på min uppkörning va jag nervös, men ett satans tal va jag nervös över! Sen så sitter det 2 kandidater som va så satans gay och fejklog. Jag hade lust att kasta papperna på dem och säga - NI ÄR JU GAYAR ALLIHOPA! Eller nått sånt.

Sen så vill jag hurra för min vän Johanna!!! Hon stod upp för sig idag, sa ifrån till vår lärare. Jag vill krama henne och säga - du är för dutti du.
Men jag klarade inte av att krama henne då. För jag var helt innte i och skriva Kuk på mitt pappaer och försöka hålla tillbaka tårarna. FÖR JAG ÄR SÅ LESS PÅ ALLT ARBETE NU!!!! Ingen fattar hur det känns att inte fatta! Jag ger upp snart. Bajs! eller okej jag ger inte upp, för det är fegt. Man ska kämpa tills man stupar! Ingen minns en fegis! Jag måste börja ta risker, så folk tänker - Ja jävlar vilken tjej!
Fast det kan ju bli tvärtom - Hon är ju inte klok den där Paulssons dotter.
Men som sagt, jag ska försöka hitta nått att kicka igång min energi med. Knark är nog inte min grej. Man kanske ska prova hoppa bungy jump?Kanske hoppa från ett flygplan? Eller nått annat som gör att hjärtat kommer hoppa sönder för en stund.
Jag kanske ska prova åka rally? Eller prova köra rally? Det är nog min grej! Jag gillar att köra snabbt och sen så växer hornen så snabbt på mig! Så nu ska jag fixa så jag får köra rally. Fast vad är chansen att jag gör det? Jag skjuter lix upp allt jag vill göra. Nä nu ska jag ta tag i mitt liv och fixar kickar
" Saras Kickar", ska min nya blogg heta. Där ska jag skriva om alla kickar jag får........ Jo tjena att jag kommer göra det. Men det hade vart skoj om det gick.

Nä nu ska jag se bonde söker fru på datan! För jag va på fys i onsdas så jag missade det. Då sa en kvinna på fysen "- Jag slipper då gå hem och se bonde söker fru, för jah har en hemma!#
Då tänkte jag, Okeeeeej?! Var det någon som frågade dig? Men det är väl skoj för henne att hon fann kärleken genom dynga och kossor. Säkert har hon ett jätte roligt liv med tidiga mornar, mycket bajslukt i huset och ingen fritid. Nejmen det är ju säkert jätte skoj.

HEJDÅ SUCKERS SaraM här ser du jag som Maria från Magdala! En otroligt bar insatts av jag. Mina repliker va - JESUS DU FATTAS OSS!!!

Heartbroken

va fasen!? Jag hade/har spanat in en fet snygg kille, Jag vart sådär småkär i den artisten( jag vet, jag är för gammal att bli kär i artister) Men han hade nått den där mannen, han va sådär manlig alla killar borde va. jag tittade på foton och tänkte, FY FEUN vilken kille! Och en dag, jag vet inte varför jag gjorde det. Men jag sökte lite fakta om han på google. Allt var frid och fröjd tills jag såg hans ålder!!!! han vad född 1966!!!!!!!!!!! Det vill säga ett år yngre än mamma. Jag måste ju börja skärpa mig, han är ju över 40. Så nu är jag heartbroken. Men min pappa sa - vaddå? Kan inte män över 40 va snygga eller?
Okej, dem kan ju va det, men HALLÅ? 40? Jag vart så besviken.

Idag träffade jag Leena på konsum idag( Johannas mamma), Jag tror att hon blev kär i mig, hon gillade nog mitt rullade hår och hukle! Egentligen borde jag undanvarat alla denna syn, jag var inte vacker i det. Och nu håller det bara på bli värre. Jag har sen tidifare hästgnägg och nu känns det som om jag håller på få bäver tänder! Hur i helsike ska detta sluta?! JAg sitter och trycker tillbaka tänderna hela tin, men dem vill ut från mig. Jisses.

Imorgon skola, wiho vad jag inte längtar. Jag ska döda några lärare!

 ≠


Samvete

Jag försöker stilla mitt dåliga samvete genom att ha stängt av mobilen. Jag stängde av den när Johanna ringde, Jag vill inte höra att jag är dålig person som stannar hemma idag! Men va fan ska jag göra då? Ska jag fara till skolan och verka gilla säääärrrrring läraren som jag hatar just nu. Jag hatar att skriva tal. Så egentligen bör jag inte ha dåligt samvete för att jag är hemma, för hon har förstört mitt lov. Jag ska sparka henne på smalbenet när jag kommer på skolan imorgon, och sen ska jag säga - HÄHÄ EEEEEEEEEEEGD!
Sen så ska jag slå hon över ögonbrynen så hon får blod i ögonen och inte ser något. Eller okej, jag ska inte göra det. men ibland får jag en sån lust. Jag tror hon mår bra utav att plåga människor med sånt här. Jag ska säga henne ett sanningensord när jag kommer tillbaka, som jag sa före vi gick på lov. Hon ska ha ont i hjärtat för att jag är så ärlig. Fast okej, det kommer sluta med att jag säger - hehehehe, jag skämta, eller jag menar det inte! Hoppas du inte tog åt dig.
Jag är en mes. För hon förtjänar verkligen min ilska nu. Jag hatar att skriva tal och fjäska. Fjäska är så satans tört, jag ljuger ju ba i talet. Jag förfinar ju allt om mig själv, jag är inte en fin människa. Det enda jag vill är att bli rik och bo i ett varmt land. Kan ingen förstå det?!

Jag ska försöka gilla denna dag lite i allafall. För jag upptäckte att vi inte hade tagit upp posten i fredas, så jag hade också fått mina kort! Dem är fina, jag gillar kort. Så jag satt och klistrade in dem i mitt fotoalbum igår. Fast limmet tog slut, så jag fick ta karlssons klister. Jag vet inte om man egentligen får det. jag började att va så duktig att använda linjal och allt när jag skulle skriva bredvid bilderna, men det varade inte länge. jag hatar denna ordning som alla andra gillar, lite snett har väl ingen dött av? JAg kanske borde bli seriös?! Jag vet inte, folk kanske gillar seriösa tjejer? Jag gillar inte seriösa människor, men andra kanske gör det? Jag ska testa någon dag, men ingen kommer ta mig seriös då. Jag försökte engång att va seriös på riktigt till min lärare, men han skrattade åt mig. Då trodde jag seriöst att jag skulle hugga en gaffel genom fingrarna på han. När man för engåns skull är intresserad av vad den pratar om så skrattar den. Jajaja, jag tror jag är i en " Hata-lärare-fas". Fast det har jag alltid varit, men döljt det otroligt bra.

and I am evil
but I pay my friends to say
I'm loving, caring and so kind

and I've got a big mouth
and a heart full of shit
but I don´t care about it

I used to be blond and stupid
But now, I dye it dark
cus it makes you think I'm smart

and I'm so ugly
and I wear all this make-up
cus it makes you think I'm cute


Särrrrrring

Jag hatar lärare, Jag hatar inte personen som finns i lärarna ( eller jo vissa). Men jag HATAR lärare, de tror att alla är lika smarta som alla, och om man viker ut från smartheten är man puckad, och då vill dem tycka synd om en!
- Jag vet Sara att du har lite problem, och jag acepterar det. Du gör det du kan!
Men tacka fan att man blir störd om de ska säga det hela tin. Nejmen, tillbaka till det jag egentligen ville få fram. VEM ÄR SÅ SATANS DUM OCH LÄGGER SÅ ATT MAN SKA GÖRA ETT TAL UNDER LOVET!? Jo en lärare såklart, jag har aldrig gillat lärare och kommer aldrig gilla dem. De är ett eget folkslag, skicka dem till mars eller nått! Ser jag ut som en tjej/kvinna som kan skriva ett tal? Jag smörar ju bara, jag skriver massa ravel. Satan. Jag skulle vilja skriva könsord, men jag är väl uppfostrad och gör inte sånt.

Jag har jobbat idag, jag är bra på jobba. Och om sanningen ska komma fram har jag inte behövt använda mina kunskaper om att hålla tal på jobbet, OOOOWH! Imorgon ska jag också jobba, men på solhaga och på Söndag blir det deladtur på solhaga. Nu börjar det rulla in jobb igen. Jag trivs med att jobba, Då slipper man vara bakis, ful, äcklig och ha ågern. Jobba är praktiskt. Jag ska nog jobba ihjäl mig. Det tror jag inte är nått problem för mig. Om jag fick välja hade jag börjat jobba redan i 4:an, för det var då skolan började bli tör på riktigt. Hur kan man gilla skolan? Okej, jag förstår att man gillar skolan om man är smart, då är ju allt enkelt. Jag ska satsa på att bli smart, nooot. Det är bara mina killkompisar och Johanna som förstår sig på detta! Ingen annan fattar hur det är att inte förstå sig på saker. Saker de smarta ej förstår sig på är ju ofta praktiska saker. Och det är ju de praktiska sakerna vi skall behöva kunna för att kunna leva ett normalt liv. För man behöver ju knappast en lång uträkning på hur man bakar bullar, koka kaffe och byter däck på bilen?! åt helvete med alla smarta människor!

Nu ska jag sova, så jag orkar vara trevlig imorgon. ps. Tacka vet jag min souvernir, fez och ett glas med pappadricka d.s

RSS 2.0