That's all right

Snart far jag ut till stora världen! Ett steg närmare ett varmare land. Fast hösten är ju inte så tokig när det inte blåser eller regnar. Men värmen lockar mer. Tänk att få ligga på en strand och hålla på dö i värmen. Det är en känsla det! På söndag bär det av. Bara för att alla andra helger brukar springa i väg så kommer förmodligen denna ta år och dar. Har tagit farväl av Snyggongis ikväll. Jag är orolig över hur hon kommer klara av en hel vecka själv utan mig. Men det sägs vara bra att lära barn att vara i från en ett tag, så den förstår att man ej är död fast man ej syns till! Fast nu är ju inte snyggongen ett barn utan en tjej/kvinna. Men hon klarar det med lite skolk och cannabis.
Nu är min cykel hel igen. Nu kommer jag kunna cykla flera mil till. Har kommit fram till att jag cyklar 1 mil per dag. Det tycker jag är bra. Jag gör det inte för att jag vill, jag gör det för att jag måste till skolan. Om jag fick bestämma skulle jag ligga i min loftsäng och ara rädd för att den ska braka. Men det är allt mer spännande än att sitta och vara rädd för att Lotta skall döda alla i vår klass. men innerst inne kanske hon är snäll med... Lika snäll som jag, okej kanske snällare. Jag är bara snäll på beställning!
Påtal om beställningar så har jag fått två stycken beställningar på att vara fyllechaffis! Hur skall detta sluta?!

!


And the songbirds keep singing
Like they know the score

Through your eyes

Inte bara för jag kör saab nuförtiden, men Saab reklamerna är förmodligen de bästa låtarna! Jag hade tänkt va lite sensitive och lägga in en bit av texten Through your eyes här. Men den är så bra så den fanns inte. Och jag vill inte skriva på engelska, för jag vet bara att man skulle bli hånad. Förövrigt är Johanna orolig över sin engelska. Jag är inte orolig över engelskan. Jag är orolig över maten. Ringde Detur idag och ville be om glutenfrikost på flyget.. en kvinna i 45 årsåldern med fet jäkla stockhomsdialekt svarar
- JAAAAAAAAAAAAA, Detur!
- Hej, jag had beställt en resa här, och jag glömde säga att jag är glutenallergiker, så jag vill ha specialkost på flyget.
- hööööörrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee duu. Jag kan bara fixa veeeegitariskkost!

Och här är min fråga: Jag har för bövelen inte bestämt själv att jag ska va utan gluten, jag är illa vtungen att inte äta gluten. men de här satans vegitarianerna har gjort ett val här i livet att avstå från kött. Och så vitt jag vet så har ingen dött av att äta kött, jo djuret har ju dött! Men det här inte till det här. Så jag vill bara säga ; Slopa veggmaten och ge alla som har ett medfödd jäkla fel och inte valt de själv, ge dem mat på flyget som de tål! Jag känner att man blir upprörd. Men jag måste sluta upp med att va upprörd. in såg idag att jag har så mycket jag stör mig på. det är inte bra för mitt hjärta och psyke, Jag kanske går i i väggen. jag ska försöka bli lite mer snäll! GOOD LUCK


image36Oj vad jag längtar


Målet

Nu har jag fixat det enda målet man har haft i livet : Körkortet! Det tog precis 23 dagar från det jag fyllde år och tills jag fick det i handen. Jag känner mig faktiskt lyckad, känns jätte bra att äntligen slippa allt med teori och köra överduktig! Nu får jag göra det där små felen som ingen egentligen bryr sig om! Men jag ska försöka va en bra förare ett tag till! Men vad har jag nu för mål i livet? Sjuksyrra är ju ett till, sen har jag inget fler :O Jag måste börja fixa till min framtid lite! Skulle vilja läsa till syrra på röda korsets utbildning. men den finns bara i Sthlm och jag är inte mogen än att börja prata fjolligt och börja gå på massa inne ställen. Så jag tror jag stannar här ett tag till. Men sen vill jag ut, ut här i från! Jag vill jobba i Afrika med folket där, jag vill jobba i Amerika och bli rik och fet, Jag vill jobba i Kanada och bli snygg och äga en egen mottagning och jag vill jobba i sverige nånstans där det händer något! Förresten händer det snart något skoj, jag ska få fara till utalnde! Känns riktigt skönt att fara i väg till solen och värmen! Synd bara att man just hinner komma ned så ska man hem!

Lätt snyggaste tröjan
Hejdå 


RSS 2.0