BBQ

Vi har haft BBQ ikväll. Shannons och Michelles Kusin kom ut på bbq, hon vill bli kamrat med mig. Men jag har inget att säga henne, jag försökte bli lite påverkad av alkohol, men nej jag hade fortfarande inget att säga henne, fast det kan bero på att jag inte blev påverkad. Men hon verkar vara en person jag absolut inte skulle vilja vara med trots om jag kunde flytande finska höll jag på skriva jag menar engelska! Hon har hål i läppen och ögonbrynet, är inte det så 14 år stil?
- Soo, can everyone in Sweden talk english?
- Yeah,we have to learn english in school.
- Yeah, so when you are with your friends then you talk english?
- Ehhhh, näe!?

HAHHA, Så typiskt amerikanskt, varför skulle jag prata engelska med mina vänner när mitt modersmål är svenska? Det är som om de skulle prata franska med deras vänner. Jag tyckte det var skoj och funderade på om hon var riktigt riktig. Hon vill shoppa med mig och hennes girlfriends. Jag känner just nu, Nääe jag vill inte. Men hon kanske är snäll?

De tycker förövrigt att jag har snygga ben, det var ju skoj att höra, ingen annan har nämt det förrut. Men de kanske kännde att vi hade en pinsam tystand och ville bryta den?

Sen så undrar jag, varför är det så när saker är långt i från en så vill man ha det så otroligt mycket, men när det är nära en vill man inte ha det eller den förövrigt! Det är knasigt det där. 

I really really want
tobe with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

Black Diamond

Nu är jag här. Det är ett fint ställe och jag har klippiga bergen som utsikt. Det är otroligt vackert som ett vykort nästan. Har väl egentligen inget att meddela idag. Jag känner mig äntigen pigg och har energi, men min engelska är dålig på morgonen, men på kvällen när de har bjudit mig på en coolers blir jag duktig och pratig. Jag tror de har räknat ut det där! Förövrigt är jag fortfarande imponerad av deras toaletter! Eller detta är mer jobbigt än imponerande, de har mellanrum mellan dörren och golvet, kanske 5 cm och så är det överallt! Jag hatar mellanrummet, alla kan ju höra vad jag gör! I och för sig har de väl redan räknat ut det, men ändå!

Äh, jag kanske skriver nått ikväll eller nått . Jag har inget att meddela!

I like farts!

Okej, det har redan hänt, jag skulle säga att jag gillar fart och fläkt
- Oh, you know i like faarts......
Men sen när jag började säga faa då insåg jag mitt fel och sa det v äldigt tyst, tror det inte fattade. Annars så är det ju en kul grej. Påtal om farts och sånt så är deras toaletter helt otroliga. Första gången jag spolade fick jag panik hela toaletten fylls med vatten så man tror att allt ska fara över, man får panik och tänker
- FAN! JAg vägrar att gå ut och berätta att toaltten svämmar över!
Men sen händer ett mirakel, allt försvinner, nästan inget vatten stannar kvar och då tror man att det har blivit fel där. Men det skall tydligen vara så.
Sen när vi var på gallerian idag och jag hade vart på toan och just skulle ställa mig och och leta spolknappen så spolar toaletten av sig själv. JA, ni hör vilka specialla toaletter dem har. Jag blev chockad och tänkt hur detta kunde komma sig. men det är tydligen en sensor som känner när jag lyfter min rumpa. I like it! Och ännu mer toa, deras pappaer är så skönt och mjukt själv så torkar man sig med sandpapper hemma!

Sen så hade vi bbq idag! Gott och de dricker cider och öl varje kväll. Det gillar jag. De kan dricka 4-5 cider med 5% och sen köra bil, det känns så fel att åka. Men jag fågar inte säga emot, det kanske tillåter fyllekörning! Men om det ska vara så att vi dricker varje kväll så kommer jag gilla det + att man får gå på systemet som 18 åring det gillar jag ännu mer. Ni där hemma kan ju försöka leta utköpare, men jag, jag köper min egen sprit!

Förresten en affär heter Sephora! Det tyckte jag var så skoj att jag tog ett kort, Shannon blev fundersam. Men jag förklarade bara att det var ett skoj ord på svenska, ingen förklaring. de är ju trots allt kaoliker, det kan ta fel!

Hur som helst. Allt har vart bra än så länge. Vi kramas fortfarande och jag luktar fortfarande svett. Im to sexy for canada!

Hejdå

Calgary

Nu har jag varit här sedan 15.50 lokaltid. Vilket gör att klockan nu här är kvart över nio men hemma halv sex! Så nu har jag vart uppe i ett dygn vilket resulterar sig i att jag inte kan prata engelska, pinsamt.  Sen så kallar de mig deras kusin, det kanske har en annan innebörd här och sen så kramas dem mycket och är väldigt tacksamma! Så jag kanske kommer hem och är sådär kärleksfull!

Sen så fick jag höra att vi förmodligen ska till staterna och inte vilka stater som helst utand USA! Kan det bli bättre? Vi ska tydligen resa land och rike och jag har fått ett rum i Calgary och ett i B.D! Har ännu inte fattat att jag här här. Känns så svenskt, eller egentligen inte, men så annorlunda jämfört med turkiet och G.C. Fast vattnet smakar konstigt och när man vart på toan så spolar man på ett konstigt ställe. Thats the new! Sen så ska de ta mig till bergen så jag ska få rida häst.

Nu ska jag sova. För imorgon ska vi till down town och shoppa och luncha, kommer detta bli som i sex and the city?

PAPPA! de ska försöka fixa en biljett till mig till nhl laget Calgary flames träningsmatcher. TJI FICK DU

Frankfurt 12.40

Jag är på Frankfurts flygplats. Eftersom jag aldrig vart på Arlanda förens igår och kände att det inte var en svår match så hade jag som en förskönad bild av Frankfurtsflygplats. Men ack så fel jag hade. När jag kommer fram står det inte vilken terminal jag är på, det finns nästan inga sådana där stora skärmar som det står vars man skall gå, nej det fanns bara små tv skärmar. Jag gick och gick, sen så var jag tvungen att åka tåg till min terminal, okej det kanske tog högst 5 minuter, men att sätta sig på ett tåg och har ingen aning om någon har lurat mig. Sen var det massa springande upp och ned. Men nu är jag på gaten i alla fall. Jag är utsvulten, har inte ätit sen frukostbuffén. Hade tänkt köpa nått här, men vart så rädd att missa flyget och sen så fanns det bara bröt eller brot som man skulle ha sagt här.


Har sett mitt flyg nu, eller inte mitt, men det jag ska åka i. Det är stort! Jag längtar bara tills jag får sätta mig på planet och få mat. Och sen så hoppas jag på att få sitta bredvid kanske Henrik Zetterberg eller Peter Forsberg. Fast dem åker nog inte sånt här billigt alternativ. Men det skulle va tufft att sitta bredvid dem och snacka om hockey ( som jag egentligen inte är så intresserad av). Tror dock att de skulle flytta sig snabbt från mig om jag fick platsen bredvid dem. Jag som luktar svett, kan döda en räv med min andedräkt och mitt utseende för tillfället skulle kunna få vem som helst att skänka pengar till mig.


Johanna skrev hejdå min vän igår. Det lät hårt, hejdå. Lät som om jag aldrig mer skulle komma hem. Men jag har nog inte förstått att jag ska vara borta så länge som jag ska. Det är då jag tackar dyslexin som gör att jag är lite trögfattad. Tänka sig, jag kommer inte träffa några av mina vänner på flera månader. Men det är ju bra att göra sånt här för då vet man vilka som är sina riktiga vänner när man kommer tillbaka, vilka som fortfarande har stannat och står vid 7-eleven och sjunger Elois eller Oh, Sara för mig, eller nått i den stilen.


Snart ska jag ta på mig mina stödstrumpor, det känns moget, väldigt moget. Men jag tyckte det var lite otäckt att ta av sig dem efter man haft dem ett bra tag, kändes som om benen var full av myror. Fast mina ben brukar inte svälla upp, dem är uppsvullna av naturen, okej där ljög jag. Men tjejer brukar ju tycka om att klaga på sina kroppar så jag hade tänkt göra ett försök.


Nu kom en man och frågade om han fick sitta bredvid mig på tyska tror jag han frågade. Jag började prata svenska och började stryka på stolen så han skulle fatta att han fick sitta bredvid mig, jag måste sett iq befriad ut, kunde jag inte tränat på min engelska? Förresten blev jag intervjuad av en kvinna på Arlanda idag. Alla frågor handlade om Arlanda och jag som aldrig förr ha vart där, jag måste ha sänkt statistiken på den undersökningen hon gjorde!

Förresten, jag ser många tjocka kanadensare just nu, denna syn kommer jag ha i 3 månader framöver.

Allt från mig i Frankfurt


Överklass hotell

Jag har tydligen tagit in på ett överklass hotell. Känns inte så mäktigt, jag känner mig mest sunkig medans de andra går med kavaj så här tidigt på morgonen. Men jag fick ju min frukostbuffe och eftersom jag är en ekonomisk kvinna så åt jag nog frukostbuffe för en hel arme och till råga på det så tog jag med mig smoothie till rummet. Rummet förövrigt känns lite porrigt, det är tigermönster på sängen, jag visste inte att överklassen gillade porr jag trodde de läste sexnoveller eller nått i den stilen.

Hur som helst så ska jag dra mig till Frankfurt en sväng i dag, kan bli spännande. Ska snart gå och checka in mitt bagage och sedan vänta och äta min smoothie. Ska väl börja dra mig. Och eftersom jag är en lat kvinna så tog jag med mig väskvagnen på mitt hotellrum, jag tror att man inte får göra så på ett sånt här hotell för ingen annan har så, så nu får jag skämmas igen.

Jag tar in på hotell
- Hej hur mycket kostar det?
- 1450
- Åh jäklar, och det är ju bara för en person!
- Ja...
- Aha, amen jag tar det.
en stunds väntan
- Här och frukosten börjar 05
- jahaa.. och hur mycket kostar det?!
- Det ingår
- Wowow, Jaha, nämen vad bra!

beviset på att jag inte är världsvan!

Arlanda!

Jag är 1450 kronor fattigare, men eftersom frukosten ingick i priset var det som klart och betalt! Så nu sitter jag här ensam, som jag nog kommer att känna mig i 3 månaders tid. Jag har ju redan bevisat att jag är en virrpanna. Glömde mobilen i den där kontrollen, så min käremobil låg där i 5 minuter och väntade på mig medans jag just skulle gå till planet. Men jag kom ihåg den till slut.  Jag höll på börja gråta idag när jag tog adjö av Johanna, men jag sansade mig och tänkte vi har ju BARA kännt varandra i 13 år. Nejmen jag kanske fäller en tår senare över allt.

En man sade så här till mig 
mannen - tänk om jag får dig att inte fara till Kanada!
jag - Då får du kämpat otroligt hårt, inget får mig nog att stanna.,

Fast nu tänker jag, tänk om det var tänkt att jag skulle stanna? Men jag vill inte stanna, jag vill inte bli den som blev kvar lämnad när alla andra har börjat stagat sig. Nej, nu är jag här och är nöjd över mitt val.

Nu ska jag sova och längta till frukosten.

Om du hör mig, har jag något att säga dig!

Hejdå! Idag far jag till Stockhom, vår huvudstad. Eller jag far till Arlanda och ska sova. Jag kommer nog inte sova så skönt som jag vill. Men jag kommer sova på hotell, om det är billigt, för jag tänker inte lägga ut alla pengar på min sömn! Sen på tisdag far till till Frankfurt först och sen blir det änteligen Calgary! Som Ted Gärdestad skulle ha sagt : Äntligen på vägen!
Men nu är jag inte Ted, så jag säger - Fy fan så skoj!
Men om någon vecka kommer jag säga - Det hade vart skoj att vara hemma.
Och sedan fälla en tår. Men det är livets gången.
Det var en man som sade till mig igår att det lät som om jag skulle ut i krig. Och det kanske jag ska, jag skall kriga! Eller mest ska jag kriga med mig själv : Ska jag fara hem, ska jag läsa vidare, ska jag flytta? Vad ska jag göra?

Hur som helst. Allt är packat ( Tror jag i alla fall).

Goodbye, hejdå aufwidersehn!

None

Stipendium


För jag har tagit studenten och fy fan vad jag är bra! Jag kan nuförtiden kallas Sara Undersköterskan Paulsson. Så nu är jag äntligen undersköterska, ett otroligt brett och bra jobb. Jag kommer nog trivas ett tag innan jag ska läsa vidare. Studenten var bra. Mycket bra sista kväll tillsamans med klassen. Måste även meddela alla att jag fick stipendium av skolan på 600 kronor. Ni kanske tänker fasen vad lite, jag tänker : JIHO.
Men frågan är varför fick jag det? Fick aldrig någon motivering. Men jag tror det kan bero på att jag ska till Kanada. Och påtal om kanada så reser jag den 24, och jag fick betala i mellanskillnad  5500 kronor, det är då man vill gråta, men man håller sig för att man ska tyckas vara stark. Men jag får väl jobba som fan den kommande veckan.

Jag har inget mer att tilläga, blir nog mer skrivande när jag väl är i Canada!

Jävla helvete

Canada resan blir uppskjuten minst 2 veckor, just u känner jag inget, allt känns tomt i princip. Jag ville ju så gärna fara den 13, jag ville komma i väg och inte bli den som blev kvar. Men nu är jag likt förbaskat kvar och det finns inget jag kan göra åt det. Jag skickade ännu ett mail till London och sen fick jag ett svar att väntetiden på svar är 28 dagar. Det är då man känner lycka, eller inte. Känns så jävligt när jag har kanon jobb därborta och sen så tar jag mig inte in i landet än. Och det enda jag vill ha svar på är om röntgen bilderna har kommit fram, men som sagt det tar 28 dagar att få veta. Om det är någon som känner läkaren som jag vart oss, läs inte detta. : Jag kommer inom en snar framtid fundera på hur jag ska göra att han ska få igen allt detta. Det är hans fel varför jag inte kommer in i Kanada den beräknade tiden och ja, jag ska bomba ner hans hus, eller jag skulle gjort det om jag var tuff.

Så ja. Jag känner inget, så jag vill inte säga nått. Eller jo, jag hatar den nya bloggen, fan va dåligt allt blev. Ingen som läser förrutom Johanna. Det är då man ska skatta sig lycklig att hon läser fast jag brukar tvinga henne.


 

Sexy?

Jag har köpt ett sidennattlinne, ett sånt där man ska känna sig ybersexig i tydligen. Men allt går bara fel för mig, tydligen ska man ha stora bröst i det där nattlinnet, så när jag vaknar så är alltid brösten utanför nattlinnet ( Ohh, feeling sexy!). Och eftersom det är siden så snurrar det ju runt hela min kropp. Så det som skulle kännas sexigt slutade med en flopp, eller okej jag kanske inte ville känna mig sexig, men kanske lite finare än alla nattskjortor jag fått av mormor med motiv av frukter, djur och änglar.  Men det jag kom fram till nu är att brösten bara syns om jag ligger på sidan, så för mig blir det inge skedande med män om jag skall ha det nattlinnet, eller de kanske inte den mannen ser som ett hinder att mina taxöron sticker fram. Här är en bild på nattlinnet, fast mitt är rött, lite längre och i en lite mer annorlunda modell. Och som bilden visar så ska man tydligen ha gigantiska bröst.
.

Nu vill jag väl inte berätta nått mer. Jag är trött och har hvudvärk!

Jag och min vän Johanna funderade på igår varför många kvinnor skyller på huvudvärk när de inte vill ha sex? Varför skyller man inte på att man mår illa? Ingen vill väl ha sex med nån som kan spy huxflux?

" Men är ni tillbaka?!"

Jag och Johanna for och besikta Mercan idag. Åh jävlar vad nervös jag var, var helt inställd på att den inte skulle gå igenom. Men ack så fel jag hade. När vi kom in till hallen så säger gubbarna
- Nejmen tjena! är ni tillbaka. Kul!
Dem kännde igen oss från förra gången och alla kom fram och pratade med oss. Så jag tror och hoppas att bilen gick igenom för vi va så trevlig. För helt seriöst så trodde jag aldrig att de åbräket skulle gå igenom. Olov lät nästan besviken när jag ringde och meddelade att den hade gått igenom.

Förresten så badade jag i älven för första gången i år.

Jag har inget mer att meddela! Jag ska på Granö talang 2008 nu.

Förresten gå in på http://www.vk.se/appladen
Min käre far står med!

RSS 2.0