Did you give the world some Love today, Babe?

Jag har gjort om i mitt rum, Det vart najs! Man skulle kunna tror att jag är på riktigt att jag är riktigt spirituell, Detta har inte med mitt rum att göra, Tittade just ut och fick syn på att koen jökar på varandra. Detta gör mig fundersam för det finns ingen tjur ute i hägna. Alltså är dem där kossorna homosexuella, Världen går framåt. Jag hinner inte med alla dessa förändringar. Jaja, skitsamma! Huvudsaken dem har det trevligt! Tillbaka till mitt rum, det vart så bedårande, Ungefär som ett hotell rum! Jag gillar hotell rum. Påtal om hotellrum så satt jag och skrattade idag åt SaraM´s kassa hälsning till killen vi såg på hotellet. Ingen förstod det roliga i det hela! Men det var så skoj, och hon var så kass, Så det är värt att ta upp lite då då!

Got to make this one big loving world babe
Help to make this one big loving world babe

Blogga är tört, Myspace är skoj! Det finns en blogg där, funderar på att anävnda den istället! Hejhopp

Walking on sunshine

And dont you feel good? Jag gillar mitt jobb, Jag gillar det så mycket att jag längrat till det! Jag gillar det så mycket så jag skulle kuna se en framtid inom det! Jag  kan inte förstå hur jag har kunnat jobba inom äldreomsorgen! Ge mig kraft att förstå det! Jag ska snart på dans med mina kära vänner på jobbet, Måste träna mig på att dansa, och sjunga till dansbandlåtar ( Errrhm, Jag kan det, men vill inte erkänna det så lätt). Jag borde sova, men jag är helt inne i Myspace, jag förstår inte vad som är så skoj med det! Förrutom att jag får skratta åt min bedrövliga engelska! Varför finns det inget ställe där man kan få skriva på bondksa?
Jag har fått en beundrare på msn, men dock hatar jag beundrare, för det ändå det vill är att ha bilder på mig i naket tillstånd! Vem vill se mig naken egentligen? Tur att jag är en sådan människa som inte håller på med sånt. Jag är ju en förståndig flicka. Jag har blivit en hemmafru, jag städar, gör mat och tvättar gör jag till och med nu! Jag försöker dölja min nya sida. Och jag tror jag gör det mycket bra.

Jag saknar ingenting.


Tid

"- Lev dit liv, för du kommer du din död"
Mycket fint skrivet må jag erkänna! Eller kanske inte direkt fint då, men tanken bakom det hela tycker jag var bra, För det är ju så sant som det är sagt! För nu ska jag leva livet. Jag har inte gjort så mycket denna vecka. I måndags tillbringade jag min all dyrbara tid på akuten med min lillebror som aldrig tycks lära sig att cykla rakt fram. Nej han hoppade så att cykeln gick i två delar! Så då fick man ju sitta där uppe i Lycksele på lasarettet, inget mig emot. Men dock har man väl blivit psykad av sin utbildning, Jag sitter och stör mig på alla otrevliga sköterskor och kollar in allt fel alla gör! Jag kommer bli en surkärring när jag själv kommer sitta med mitt onda ben och klaga på den syrran jag har. Måste ju skärpa mig! Påtal om syrror så ringde Johanna som inte är min syster och väckte mig. -" VAAA, sover du. Klockan är faktiskt halv 10!!" Då var jag tvungen att påminna hon snällt men mycket bestämt att jag hade ringt och väckte henne klockan 13.00 i söndags! Så jag var nog mer normal än henne! Jag har faktiskt skaffat mig en Myspace, det är skoj! Fast det är så synd att jag är så kass på engelska. Annars hade ju det hela vart en hel kul grej må jag erkänna! But Hey, Im trying! Där var ett smakprov på min engelska! Måste träna mig, För min släkting i Usa måste ju se förbättringar på mig, och det ska vara de positiva förbättringarna jag vill visa! Jag ska förresten bli bästis med henne ( To bad for you SaraM) Så att jag kan komma och hälsa på henne i Texas, och då lär man ju får bo gratis! :) Okej, jag ska väl vara ärlig mot SaraM. Jag skrev faktiskt till Jenny min släkting då att SaraM var min best friend. Men dock var det bara för jag visste inte hur jag skulle skriva det andra ordet...... Fakk nu börjar man ju på bli blödig! Måste rycka upp mig!

Nepp nu ska jag gå och äta, för med min andedräkt skulle man kunna döda en hel älg!

Du ska få allt som jag ser
du skall få allt som jag har
när jag vet vad jag har


Underbart är kort

Jag funderar själv på varför jag valde att ha detta som rubrik?`Sen insåg jag att jag lyssnar på en låt med Povel Ramel - underbart är kort.
Dock så är det ju sant, Lycka varar ej förevigt, inte ens när man är kär! Den som är så vis att säga något sådant bör prisas! Jag har sagt det ofta, jag skulle vilja vara upphovskvinna till det uttrycket! Sen så kommer ju alla andra som går på moln och säger att det är lögn det man säger. - Jo, tjena! Hur mycket sätter vi att nästa gång vi ses så kommer du vara nere?
Man kan inte alltid vara glad, det är en lögn! Man måste vara ledsen för att kunna uppskatta lyckan, eller förstå vad glädje är!
Där fick jag till det, jag vill belönas! Jag vill tjäna pengar på det så jag kan köpa mig en balklänning, balfrisyr, balskot, en snyggbal bil, Sist men absolut inte minst så skulle jag köpa mig en otroligt snygg kavaljer! Han skulle helst vara känd, så att alla blev avundsjuk på mig! Och då skulle jag få vara med i Vf,Vk,Aftonbladet och expressen! Så nu är det bara att tjäna päninga!

Puk

Om någon över förmodan undrar varför jag inte svarar i min telefon, så beror det på att jag har lyckats göra så att min puk kod har slagit in! Ska ringa telia någon dag framöver, men jag trivs utan telefonen, inte för jag känner någon skillnad. Tyst och död är telefon.
Snart ska jag bege mig in till Vindeln, jag ska äta fet mat och hoppas på att det lägger sig direkt på mina kärlekshandtag. Jag ska även på indruduktionsdag på Älvbacken för att lära mig allt som jag redan har vetat nu ett bra tag framöver, men tjänar man pengar på det så säger aldrig jag i från! Pengar är som gjorda på min bank! Snart är det sommar, och jag kommer inte sakna någon! Alla kommer gå runt och säga att de kommer sakna alla? - Men hallå? Jag brukar inte ens umgås med dem som säger att de kommer sakna en. Lite mer ärlighet här i jorden skulle vi inte må dåligt över! JAg kommer inte bli ledsen om ingen säger att den kommer sakna mig! För jag vet hur skönt det är att vara i från alla jäklar! JIHO, vilken glädje jag har såhär på morgonen!
Så så har jag kommit fram till att jag ska till Egypten i 2 veckor, om ingen följer med far jag ensam! Jag lovar jag far! Jag måste fara, jag kan inte stanna! Någon gång måste jag få unna mig något!

Här finns ingen plats för gråt
Skyll dig själv om du sa förlåt
Jag måste gå, gå, gå
Du det är inte konstigt att jag gör så nu
Skyll dig  själv men jag vill bli som du
Bara du, du, du

Update 20:37
Jag är nog den snällaste av alla vikarierna i vindelnskomun! Skyll er själv säger jag! Jag delade min bulle med sjukgymnasten, han vart glad! Han kommer nog att gilla mig för alltid nu. Och kom ihåg om han gillar mig och tycker jag verkar bra så kommer det gå ryckten på byggden att jag är snäll och bra, då kommer alla tillslut komma tro det! JIHO! Snart kommer någon kommentera något elakt! Fakk you all! Bara för att jag föddes snäll behöver man inte vara så avundsjuk som så många är, not :) Jaja, ville bara att alla skulle veta den fina gärningen, jag är då glad och då är ju magen glad! Sen så måste jag även påpeka att en snyggkille ska jobba på solhaga, när kom det säg att snygga killar börjar på Solhaga? OCh just den perioden då jag inte kommer vara där! Men sjukgymnasten kanske pratar om mig och visar kort ur sin börs på mig, då ligger jag bra till.
                                                                                 

Bloggare

Jag hetsåt igår också! Men det var gott, nötter blandat med frukt är jätte gott vill jag lova! Hetsäta är nog min grej! Så nu ska jag skita i att äta långsamt! Jag får äta hur snabbt jag vill bara jag mår bra av det, lix. Varför jag berättar det här är att när jag hetsåt läste jag veckor Revyn, Må djävulen ta ebba von sydow! Hon tror att hon är bäsy, sen så säger hon att man måste uppdatera sin blogg varje dag. Här finns inga måsten, Kan hon inte bara gå å självdö?

Jag ligger nog snart i febran, mitt huvud kommer att dö! Så jag vet inte om det blir bio för min del! Känns tråkigt :( Ska snart fara å se film hos Frida, och sen fara på premiären. En händelserik kväll!
Ja jag är nog dödligt sjuk tror jag! Men här finns det inget att klaga på!

hejdå

RSS 2.0