Seriously!?

Okej, nu måste jag verkligen bli lite seriös på denna blogg, skriva normala saker som flickor i min ålder gör. Varför jag kommit på det, är att jag fått veta att folk läser min blogg, folk som jag knappt känner. Då måste man va lite seriös, så man inte skämmer ut sig totalt.

Jag vill till värmen, jag behöver värme, ge mig värme. Jag måste skärpa mig, för jag tror jag kommer bli  beroende av det, om man nu kan bli reseberoende. Mitt nya resemål som jag vill fara till är Marocko, det var billigt! Jag gillar billiga saker, det är därför jag är kompis med SaraM !( HAHAHAHHAHA, mina skämt är bäst). Nejmen seriöst, jag måste få värme, jag tror jag måste flytta här ifrån, jag måste få se världen hinnans jag dör! Jag måste få se afrika, asien, amerika och Europa! Jag far själv om ingen följer, jag lovar, jag far! Har jag ljugit förr? okej, det har jag väl! Men jag behöver värme. Granö suger bäverballs, här finns det inget, jag behöver fart och fläkt(ovh värmen då), Jag måste utvecklas som människa, jag kan inte det här. Jag måste komma i väg! Jag skulle vilja vakna upp imorgon och upptäcka att jag är färdig utbildad syrra och sen veta att jag ska snart i väg och rädda liv i Afrika, och att jag tjänar jävligt bra och har gratis boende, och alla gillar mig och att jag är bäst! Skulle inte det vara fantastikst?!

Förövrigt tror jag att jag kommer drabbas av en hjärtinfarkt, Seriöst, jag kommer göra det! Jag har för mycket ilska inombords, jag måste träna på att bli snäll! Jag blir så arg ibland. Och ibland kan jag sitta och önska livet av folk, fast jag egentligen inte vill det, Jag vill bara att den ska försvinna från min åsyn ett tag! Detta tär på min energi, jag måste försöka bli mer snäll och bara tänka snälla tankar!

I natt drömde jag att en kille fet raggade på mig! Jag hade ont i foten och han var så snäll så han hjälpte mig när vi va och gick i skogen, men helt plötsligt upptäcker jag att det är ett lodjur på samma väg som vi. Jag blir jätte rädd och springer iväg, han följer efter mig. Sen så vill han hålla min hand, men jag var inte riktigt säker på det, kännde inte helt rätt! När vi kommer utfrån skogen kommer en kompis till mig och inser att den där killen jag är med är snygg, och hon frågar :
-  Ta han, han är ju snygg!
Då svara puckot Sara:
- Om du tycker han är snygg kan du få han, mig spelar det ingen roll! Säger jag oengagerat.
Och vad händer? hon tar hans hand och går! Så jävla typiskt mig, jag är så dum ibland! Jag vart lessen, för jag menade inte vad jag sa till henne.OBS! Detta var en dröm. Men det är så jävla typiskt mig! Inget spelar roll! ÅHH.
Jajajajajjaja.

Hejdå Ω P.S  SaraM ville se en snuskbild, här får hon den! D.S

Killer

Jag har tänkt hela dagen på hur rolig min bloggtext skulle bli idag. Jag tänkte på massa olika skämt, massa snitsiga texter, med mera. Men jag har glömt de alla. Varför? Eller en sak minns jag, men den är inte skoj, den är så vis.
Jag och min projketvän satt och pratade om projektet könssjukdomar och om symtomen står det oftas: - Du får illaluktande flytningar.
Då sa min projektvän - Hur vet man då att det är onormal lukt? Man går ju knappast och jämför med andra!
Jag vart så stolt, att hon sa det. Det värmde i mitt hjärta.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har sett på Malcom ett geni i familje, skrattat! Det är den bästa serien. Sen så for jag till tandläkaren och sen har jag vart hos mormor å morfar! :) Ska dit igen på torsdag och mysa med Vera, om hon fortfarande vill. Dock har jag ej frågat henne, men min lille kusin kan ju ej prata, så det är bara att gilla läget! :)

Nu vill jag sluta. det vart ingen bra blogg idag. Pågrund av att Orre kom och störde. Jag kan bara skriva ensam


Ensammast I Sverige

Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Det har varit en lång lång natt
men jag är glad att mina
tårar är behärskade och lugna


Mycket mycket bra låt. Kent gör det igen, de gör det bästa någon någonsin skulle kunna göra.
Jag har vart på Puben ikvällst, inte så jäkla värt. Han som äger stället var väl minst sagt lika full som vi andra. Vilket gör mig upprörd. Jag brukar annars jobba på puben, och då är det då frid och fröjd. Jag saknade en viss person, om jag ska va ärlig så var det 2 årsen sen sist. Satan vad jag är dum. Ge mig 11 alvedon, hehehe! sen så gjorde jag något dumt eller bra med mina Lira ikvällst. Jag ser det som nått bra, men nia andra se det som något självsikt. Men det gynnade mig. Allt som gynnar mig är bra. Om man ska ta sig någonstans så ska man va självisk i denna värld har jag lärt mig. Därför ska jag nu bara köra mitt race, för då tar man sig längst. bye bye

Jag vill palpera dig

Rubriken har inget syfte, inte ens denna text har ett syfte. SaraM är tillbaka i min vardag igen, det har varit tuffa  2 dagar utan henne. Jag har fått uppleva hemska saker. Men nu slipper jag det. Johanna var hos mig i måndags, det var skoj. Man kan sammanfatta det : Test, festmat,blåbär i näsan, roligt telefonsamtal. Och nu kan man sammanfatta det ännu mer : Jag har blivit fjorttis, dock bara med henne då. Men det är spännande, har aldrig testat det. Tror snart att jag ska ge upp den karriären, jag är så mycket mer ön bara fjorttis.
På Torsdag ska jag va med min nye vän Myran. Det ska bli skoj. Vi ska sitta i hennes rum och dricka saft, sen ska jag ge massa beröm över hennes rum. Det är nog så man gör med nya vänner.
På fredag har jag planerat att bli aprauk, för jag tror att man måste vara det för att gå in på X3M, känns inte som mitt ställe. Sen så följer ju inte min käre vän med, så då måste jag bli ännu mer aprauk.
På lördag ska jag vara backbehind och äta tacos och se på bio, skoj. På lördagkväll ska Jossa sova i min soffa.
Sen på söndag ska vi hemåt. Sen på måndag ska jag till tandläkarn. Sen är inget planerat.

Hejdå


Life is life

Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling vi ska alla en gång dö


Kent har rätt i allt de dem skriver. Jag förstår inte riktigt hur rätt dem har. Det här med döden är konstigt. I ena studen kan man säga - Ja, när jag började Op så har jag en sund inställning till döden, det händer ju alla.
Jag tror mer på att det är en försvarsmekanism. Såklart alla är rädd tills när det verkligen "gäller", det är kanske då man får en "sund" inställning. Att bara slippa all smärta, och alla lessna ansikten. Livet är orättvis också, jag tror fasen inte att det finns en gud, För en gud hade väl sollat mellan männsikorna? tagit bort de onda snabbt och låta de goda leva. Skulle han inte göra det?! Jag vet inte, jag vet inget. Det hade väl varit mer logiskt att låta unga leva och låta de äldre som plågas få somna in? Men livet är inte ett rättvist spel. Man lär sig att leva i den hårda skolan. Man har lärt sig att man skall vara nöjd med det man får. Men det går inte att ständigt vara nöjd, man kan inte bara ta allt. Någon gång brister det.

Jag är sjuk, inte i huvudet eller så. Min hals är drabbad, jag skulle helst vilja ligga hemma och bara goa mig. Men nej, då ska man ligga i lägenheten och ba va. Det är inge skoj. Försökte sova efter maten, men det var så tört. Jag måste skaffa mig en fritidssyssla, Eller träningen måste jag komma igång med. Men denna förkylning tar livet av mig. Låt mig bli frisk. Men man har ju lärt sig - Man skall inte klaga över det lilla, det finns alltid någon med något värre.

En rolig sak som jag hade tänkt skriva är vad en lärare sa till min bror - Men va fan, Har dyslexin tagit över hela dit huvud?!?
Hahahhaa, Kanske inte så snällt att säga så till en ung pojke. Men ändå, det är så typiskt den läraren.

Nu ska jag gå hem. Hejdådådådådååååååå.
Ps. Tack Snyggongis att du är min trogne läsare. Utan dig had jag gett upp från första stund, HEHEHEHE ds

Er dröm

Jag satt och läste en gammal eller ny cosmopolitan idag på Kersti Salongen. Då fanns det 100 saker som killar ville göra. Och på 20 plats kom
- Vi vill ha sex i en säng tills den går sönder!
Och på 21 plats kom
- ... Sen vill vill laga sängen vi förstörde via samlag!
Hahaha!!! Vilka drömar!! Varför ens vilja he sönder sin egen säng? Sängar är ju dyra! Okej, jag vet inte om jag vill utveckla denna fråga mer, för vem som helst kan ju läsa detta. Mina funderationer vill ingen veta. Ring istället och fråga!
Nu finns det ingen kärlek mellan mig och Jens. Han var en man som ville förändra jag och Snyggfjongis ideér om sex och samlevnad. Men det kanske blir bra tillslut, bara han ger oss pengar eller kådisar till projektet. Han fick mig att känna mig så där dålig och jag började frågesätta mitt sätt att tänka.

Hejdådådådådådåå

Oh lord, please dont let me down!

Om det bara fanns en gud som kunde låta mig vinna pengar. Jag skulle köpa - En resa,En lägenhet,En bil.
Sen så skulle jag köpa massa annat skit. Som man inte ens borde skriva upp, som alla andra tjejer skulle skrivit - Kläder å smycken, ÅÅÅ, tänk om jag skulle få köpa det!
Harre gud, måste man vinna pengar för att köpa sånt, det är ju vardagsmat. Jajajajaja.
Vera log åt mig idag, då vart jag glad. Mycket glad. Tänk om jag kunde bli lika glad när Johanna eller Sara log åt mig. Då hade man ju blivit glad hela tiden. Nu när dem ler så frågar man istället - Varför är du så jävla glad då?
Nu ska jag sluta va otrevlig. Jag måste ju peppa upp mig för det kommande mötet. hehehehehehehhehehehehehehehehehehhehe

Hejdå


JONI ÄR BÄST TJALALALAAA

Okej, det kanske var så att de sjöng Unibet är bäst. Men jag hör inte så bra. Man behöver inte retas för det faktiskt. Jag skyller allt på flygresan. Påtal om flygresan ångrar jag att jag ens satte mig på flyget hem. Jag behöber mera sol och mera värme. Solen gör en glad, hösten gör mig trött och förkyld! Nu vill jag ha värme. Solarium funkar inte för mig denna vinter. Den nya innegrejen är sol! Förövrigt var Turkiet jätte bra, Seriously, jätte bra!
Orkar inte förklara allt det bra. men kortfattat var det värmen.

SaraM har just gjort mig deprimerad. Hon spelade upp en fejk version av "Baby Baby". Hur i Helvete kan man va så fruktansvärt dålig! Den kan alla sjunga bra.  Förrutom den där bratten då! JAg gillar inte brats. Tabort han.

Hejdådå

RSS 2.0