Metallica i Calgary

Allysen har utsett mig till hennes lillasyster, hon förklarar ofta att jag inte få äta trolldeg eller sova nära kanten på sängen och sen så frågar hon om jag har borstat tänderna och även så kammar hon mitt hår och säger att jag måste säga tack till Doktor Allysen som borstat hennes hår.
Sen så fick hon säga Hej till min mamma i fredas och efter hon pratat med henne satte vi oss och lekte med stenar
- Sara, Im just gonna phone your mum, Okej?
- Okej
- Hej Eva! Just wanna let you know that Sara is here in Canada with me and playing so she dosent have to come to Sweden. She´s save here.


Sen så ringde hon " Yngeva" och sa att jag får bo hos henne hur länge jag vill och att min far inte ska vara orolig över mig för Allysen tar hand om mig.

Fick min överraskning i Fredas och självklart hade jag gissat rätt, så det vart Metallica för hela slanten igår kväll! Jag went wild och skrek gjorde djävulstecken flashade dock inte med brösten men om jag hade gjort det så hade jag varit en riktig hårdrocksbrulla. Bästa låtarna var : One och Nothing else matters och alla de andra.
Det var en kille framför mig som såg ut som Orre, han hade en fox keps och lockar som stack ut. Jag ville gå fram och krama honom och säga
- Känner du igen storasyrran din?

Nejmen, Nu kan man väl säga att jag fått uppleva nått stort, Metallica i nord amerika, slå det om ni kan?!

Efter det for vi på Casino, jag spelade bort 35 kronor på slottsmaskinerna. Sen så fick jag för mig eller kanske vare alkoholen som fick för sig att jag skulle spela Black Jack. Så jag satte mig vid ett bord för att spela. Och vad fan händer? JO Jag vinner 600 kronor!!! Jag vet ju för helvete inte ens hur man spelar Black Jack. Sen så fick jag dåligt samvete idag att jag vann så mycket pengar och pappa spelar lotto och trav varje vecka och vinner aldrig. Fast det kanske är att jag är bäst så att säga.





Kommentarer
Postat av: BPK

åh det måste ha varit himla mäktigt!!!!!!!!! Jag vill ocksååå!!



TRETTIFEM SPÄNN!! Men lugnarej, tur för dig att du sen vann 600. Jag är i chock!

HAHAHAHAHAH

2008-12-07 @ 13:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0