Trött

Jag är trött, ständigt trött. Jag behöver en kick! Men det är väl så här det ska va att bli äldre? Jag vet inte riktigt hur det är att vara gammal, men jag kan tänka mig att det är så här det känns! Sen så vart jag ännu mer less när jag skrev ett långt inlägg igår och hux flux var den borta. Jag hade skrivit roligt, även fast ingen kanske tror att det var roligt så kan jag skriva det för sanningen kommer ändå aldrig fram.

Idag har jag jobbat. Dem hade uppträdande idag, Vf var där! Jag hoppas att jag inte hamnar med på någon bild. Då tror jag helt seriöst att Vf kommer tappa läsare eller nått i den stilen! Men de var himla duktiga på att sjunga och dansa.

Imorgon ska jag upp med tuppen, köra ned till övik och röntga mina lungor. Påtal om att säga rönga tycker jag alltid det låter som om jag säger runka! Kan bli lite jobbigt om det låter som jag säger det också
- nejmen du vet, jag ska fara å runka imorgon.
- eh okej?
Jag kanske skulle behöva en talpedagog så jag kan lära mig att uttala det rätt så det inte blir jobbiga situationer. Och  påtal om jobbiga situationer har jag blivit konstig. Jag praktiserar ju som sagt och alla som man pratar med har barn eller väntar barn eller har ett skojigt liv. Så jag har fått för mig att jag någon gång kommer börja ljuga
- Nejmen du vet när jag väntade mitt första barn...
Jag måste liksom hejda mig för att jag inte ska dra en lögn. Fast visst, jag vet, eller jag hoppas att det aldrig kommer hända. Men jag vill också komma med något roligt att säga, eller få vara med i diskussionen. Men jag tror att det skulle bli en jobbig situation när jag insåg vad jag hade börja säga
- nejmen du vet, när jag gifte mig.. eller vänta nu, jag menade inte vad jag sa.
Jag pratade ut om detta bekymmer med Sara och hon färstod min jobbiga situation.

Nu ska jag nog gå. Jag har inte så mycket att erbjuda. Eller rättare sagt jag har inget att erbjuda. Jag ska försöka hitta på nått att kicka upp mitt liv med.

Nytt signalement

Förr i tiden var jag den som ständigt förknippades med min storebror. Alla som mötte mig så var jag alltid för dem Olovs lillasyster. Efter ett tag så vart jag Yngevs dotter som jobbar på rototillfabriken, alla som mötte mig så började de prata om pappa och hans fabrik. Men igår när jag var i Åmsele på dans(jag körde). Då vart jag helt plötsligt tjejen som skulle till Kanada
- jahaa, det är du! Visst är det du som ska till kanada i sommar?!
- eh, jo! Vem är du och vem har sagt det?
- Jamen, hon sa det till mig och hon fick reda på den av den.
Jag blir paff, kan man aldrig bara få vara Sara? Fast iofs jag är gärna tjejen som lämnade Granö för större äventyr. Ganska fantastikt att så många vet om det. Det hade ju vart en annan sak om den hade sagt att den hade läst min blogg, då hade jag ju fattat. Men ryckten går snabbt. Snart slutar det väl med att jag är tjejen som far till Kanada för att sälja sparkar, som de faktiskt inte har i Kanada!

Nejmen gårdagen där uppe i Åmsele var trevlig! Skönt att få vara nykter på sånna där ställen. En man bjöd upp mig och sa att jag känndes stel. Jag ville kontra med
- Ja men konstigt. Du är minst 50 du har knappt någor hår och känns lite creepy.
Men jag svarade, heheheheh! Jaså?
Sen så dansade jag med en annnan man. Han puttade mig, jag trodde han ville slå mig eller nått! Men jag måste väl få säga till
- Hörrö du jag vill inte att du ska pussa mig och ta mig på konstiga ställen.
Han kanske var en sån som aldrig får ett nej! Då kanske jag gjorde historia för honom. Skoj för mig!

Jag är lite besviken på alla doktorer som jag möter! Som jag hade fantiserat upp så var alla läkare heta män! Se bara på alla sjukhusserier, finns det någon ful läkare? eh näe! Men jag har funnit svaret varför dem inte är så speciellt fagra.
För att bli läkare måste du ha mvg i allt och de flesta som är pluggisar är ganska fula, eller så minns ju jag i alla fall pluggisarna i skolan. Sådärför är det ganska logiskt varför de inte är så värst heta, de är ju pluggisar!
Jisses, nu har jag gjort mig ovänner med de flesta! Alla pluggisar är kanske inte fula, men jag har mött fler fula och dryga än snygga och charmiga pluggisar.

Just ja, jag mötte en man som sa att jag var så söt och kunde få vem som hellst och ingen som han. För han påstod att han var så ful. Vad svara man på det? Jag ville säga
- Snälla nån, om man inte finner sig själv snygg och utstrålar det, så kommer inte någon annan finna dig snygg. men om du känner dig snygg och utstrålar det, så märks det och då kommer tjejerna falla som furor runt omkring dig.
Men jag svarade
- Hehe, jaså?

Snart ska jag upp till min favorit snyggong! Vi ska skriva klart vår projektrapport och jag ska även ge henne sin födelsedagspresent. Bättre sent än aldrig, men jag ville hitta den ultimata presenten och jag tror jag har gjort det. Jag känner att den är den bästa för henne. Hoppas att hon också tycker det bara.

Sen så vill jag. Att alla ni som läst eller bara kikat i min blogg ska skriva ned vilka ni är, eller bara : Anonym 19 år och hittade din blogg blablabla.
Det skulle underlätta för mig. Så jag vet vilken åldersgrupp som läser(så jag int skäm ut mig)
Det skulle vara bra. Men jag vet att oddsen inte är på min sida. Like usually!

Den hemska sanningen om Sara Paulsson. Kika in läpparna!!

Dr.Paulsson

Just nu är jag på praktik på operation. Känns in te direkt så jätte skoj, känns som om jag inte lär mig nått + att min handledare verkar inte vilja att jag ska vara där och hon har även påpekat det
- Oj vad det är jobbigt att ha elever.
Eh, ok! Men jag pikade tillbaka lite fint att det även kan vara jobbigt att komma som elev och lära sig att förstå hur handledaren vill ha det! Tji fick hon. Men har varit med en annan kvinna i fredas, hon var bra, jätte bra! Det hände en sådan rolig sak i all tråkighet en dag
en ssk i 70 årsåldern bli chockad
- Nejmen vem har raka här. Hallå? vem har rakat här? Jag skulle just raka, men det fanns inget att raka, är det någon som rakat.
Snabbt rycker jag in
- Eh... Det är ganska normalt nuförtiden att man rakar sig själv och ansar sig där, så det är nog förmodligen patienten själv som ordnat det där.
- Va? är det populärt, jahaaa, då är jag väldigt omorden

Hahaha, Jag tyckte det var så skoj. Hon vart så uppjagat från början! Tiderna förändras. hahah

Sen finns det en till rolig sak jag är med om varje dag. Jag får nämligen ha läkarrock på mig när jag ska gå till Kulinarium. LÄKARROCK, det vill säga nu kanske alla tror att jag är läkarstud. och jag finner det så roligt, så jag kan inte sluta le när jag går genom centralhallen
- Heheh, här går jag och ni tror jag är läkare.
Ungefär sådär tänker jag i min stilla ro. Jag träffade även mina vänner i kulinarium och de fann mig fin i min rock, de kallar mig dr.Paulsson. Jag känner att jag har makt över de Usk:orna. Jag skulle vilja att Sara såg mig, hon skulle vara så stolt över mig.

Idag ha jag pysslat med GC bilderna och klistrat in dem i mitt album. Och jag hatar verkligen att Pyssla, allt blir snet, allt jag skriver blir snett och fult. Min pappa skrattade när han såg det jag hade lyckats ådstakomma. Jag dömmer inte honom för jag har sagt åt honom att vara ärlig. Jag ska vara ärlig, det blir så fult! Jag vill också kunna vara duktig på pyssla! Men jag är ju bra på baka i alla fall.

Sen så har jag vart på första provningen på balklänningen, den är fin! Eller jag tror det, jag tror att den kommer bli jätte bra. Den modellen passar mig bra + att sömerskan säger att mina breda axlar passar jätte bra till en såndär klänning och jag håller bara med. Ska köpa biljetter snart också, så jag får fara.

Jag har förövrigt flyttat nu. Denna vecka har bestått av att läsa och sova. På grund av att jag inte har tv eller något annat skoj. Det är ganska skönt, men tråkigt efter ett tag.

HEJDÅDÅ


Tillbaka

Jag är tillbaka i verkligheten igen. Jag hade gärnat stannat i Gran Canaria 2 veckor till, eller hela min livstid. Nejmen ett tag till hade jag gärna njutit av solen! Det var en jätte bra resa och jag rekomenderar helt klart Maspalomas!

Imorgon börjar min praktik operation, känns skoj! Eller egentlien vet jag inte vad jag känner, har inte kännt efter. Men jag tror att det blir bra, jag tror att jag kommer trivas! Jag ska göra allt för att de ska tycka om mig. Eller jag ska inte smöra, jag ska bara vara mig själv! Men om det inte funkar att vara en själv så lovar jag att jag ska smöra eller nått i den stilen.

Jag har tappat suget att blogga. Känns som om jag inte har något att ta upp! Fast jag kan ju meddela att jag har slingat mitt hår idag. Ja och det var väl bra! Hoppas jag.

RSS 2.0