Universe and u

DENNY: "Izzie... I'm gonna be alright. Alright. You don't have to worry."
IZZIE: "What about me? What about me when you go into the light?"
DENNY: "Izzie-"
IZZIE: "No! I get it, okay? I get it! You'll be okay, you'll be fine, but what about me?! Don't do it for yourself, do it for me! Please? Please, Denny! Please do this for me! Because if you die... Oh, God! You have to do this! You have to do this for me, or I'll never be able to forgive you!"
DENNY: "For dying?"
IZZIE: "No! For making me love you! Please? Please, do this-"
DENNY: "Come here."
IZZIE: "Please do this for me? Okay? Please? I can't do this if you don't... please! Do this for me! Please!!"
DENNY: "Okay, okay, I'll do it."

Att ens tänka på det gör en ledsenimage9


Särbehandling?

Jag läste Vk i morse, som alla andra morgonar. Min favorit slalomåkare var med Jens Byggmark. Va fan, han har tydligen kört för fort och får bara en tillsägelse av polisen!? Om jag skulle kört för fort hade jag blivit stenad till döds, i princip. Sen så i artikeln så var han oseriös, eller så har han gått och blivit stor på säg! Så jag vill inte bli känd och stor på mig, man skulle förmodligen bli hatad av alla byssbor.
Sen så har jag läst ut Tina Nordlunds självbiografi, Mycket bra bok! Och jag förstår verkligen inte varför pressen ifråga sätter hennes korta förhållande med Martin Björk? Han är ju ett stort svin, sa till henne när hon var sjuk - Jag gillar inte tjocka tjejer.
Nähä? Vad tror ni då en anorektiker gör? Svälter sig mer! Jag tycker det var mycket bra att hon blev av med det svinet.

Jag är bara upprörd idag. Såg lilla sportspelgeln för ett tag sen, klarade dock inte av att se hela! De har bytt ut intro låten!!!!!!! Sen när vart : Du kan alltid bli nummer ett, Dålig? De har bytt ut den till amy dimond! Fuck her! Ta inte det seriöst det där med fuck her, hon är ju inte ens könsmogen.

Jag är fortfarande sjuk, men på bättringsvägen!  Jag längtar tills jag får lägenheten, har fått hem kontaktet nu. Jag kommer ha största mogenpoängen av syskonen nu!! Men när jag skulle hämta upp kontraktet från postlådan så had jag bara pappas ålö t-shirt på mig( Trosor var givetvis på). Vad tror ni då händer? -Jo kontrakt papperna flyger ut över hela jäkla åkern, så där springer jag där halvnaken! Så nu har förmodligen alla som kört genom granö fredag klockan 11 sett mitt as! Grattis.

Var även tvungen att lägga ut en bild på Ludde & Lajnus! Dock gamal, men jag gillar den ändå!





Lycka?

Vad anses vara lycka? Jag blev lycklig över att jag kanske inte behöver betala 2 hyror! Men jag lovar att det är något fuffens på G! Kanske kolla hur mycket jag kommer bryta ihop när hon berättar han hon bara ljög för mig?! Vem vet egentligen något om livet, allt kan hända!

Förövrigt är jag dödligt sjuk! Men tyck inte synd om mig, tyck synd om Saram som måste umgås med folk som kan gå en på nerverna!.................Not! Tyck synd om mig, Saram klarar av jobbiga personer,Hon brukar ju klara av mig! Jag har svettningar, kanske tidigt klimakterie? Ja jag vet inte, jag har aldrig varit i klimakteriet så jag vet inte hur det ska kännas när man är där. Men risken är dock liten att jag är i det, Förmodligen är det något ännu värre! Gud brukar vara duktig på att straffa mig rejält! Känns lite små drygt att ligga såhär sjuk! Sven ville ju komma å prova min bäddsoffa imorgon! höhö!

Lycka varar ej för evigt inte ens när man är kär

Nä nu känner jag att jag måste gå och lägga mig! Jag måste förberda mig för en ny dag


Även allergiker är männskilga

Mina mattanter tror att jag inte gillar palt, Hallå vilken värld kommer de ifrån?! Enligt min teori är det mesar som inte gillar palt!! Jag gillar palt, jag kan äta palt när som helst och hur som helst! Sen så får man massa ledsna blickar av okända personer när man inte får palt! - Nej, vad tråkigt !
Ja nog är det tråkigt för mig, men tråkigare för dig som inte in sett att du är en sån där underlig människa som bara gillar att gå barfota och läsa böcker! Jag ska prata med min pappa om det här om palten, han kommer lägga sin hand på min axel och säga förstående : - Sara det ända som finns kvar är att kasta en palt i deras huvuden så det förstår allvaret!

Jag har köpt en bäddsoffa, Sara kommer att tacka mig varje dag hon vaknar upp där!  Men min mamma tror dock att jag kommer hoppa i den?! Okej, jag tror att hon menar något annat, men det får inte mammor säga. I alla fall sa hon så här : - Sara, denna får man inte hoppa i, då går den sönder. Man får bara ligga stilla!! Och ser du, man rymms nog bara en, eller kanske två, MEEEEN, så måste man ligga väldigt stilla.
Jag tror det är det första blommor och bin snacket hon har haft med mig. Sen så började hon dra någon dålig ursäkt om att jag var bra på hoppar i sängar när jag var liten. Men jag hoppas dock att jag vuxit upp.

Jag har läst andras bloggar idag. Det verkar som de flesta skriver som dikter till sig själv eller något, Eller skriver i alla fall i gåtor. Jag förstår inte gåtor. Varflr skriver man inte som man har lärt sig i skolan? Till exempel som i en händelsebok man hade när man gick i lågstadiet. Efter sommarlovet fick man skriva i sin händelsebok om vad som hade hänt, Men jag skrev bara inte, jag ritade bilder också! Vad hände med den talangen?

Tack kära år som går
Tack kära dagar som lägger en paus mellan nu och då
Och en paus mellan dig och mig
Jag såg dig på stan igår
Du såg ledsnare ut ändå
Jag skrattade mig till sömns


Hejdå

Snoppdisskusion

SaraP säger:

En penis är som en kuk, fast mycke mindre

sara , säger:

hahaha what?

SaraP säger:

sa karin 8 år½

SaraP säger:

HAHHA

sara , säger:

full koll

sara , säger:

jag är på stjärnhimlen på p3

SaraP säger:

Hahaha, snopp säger man om man inte riktigt vet hur den är!

Men när man säger kuk så är det en bjässssseee!

sara , säger:

kuk säger man när man är kåt också

sara , säger:

hehe

SaraP säger:

Haha! nej då säger man! - Vars fan är männen!!!!!!!!!!!!!image5


Svårt?

Hur svårt kan det vara att finna en fin bäddsoffa som är till ett bra pris? Tydligen jätte svårt! Jag vill ha en bäddsoffa som SaraM kan sova i när hon är så full så hon inte kan gå hem, Jag är en bra kompis som tänker så. Förövrigt kommer jag bli pank att flytta till en egen lya, man måste ju ha så mycket, -Men hä sitt ju int i päninga för en Paulsson..Hmm.. Jag vill också köpa en bärbar dator, detta kommer sluta illa. Men hellre fattig med massa saker än rik med få saker!

Jag känner mig jätte tråkig! Blogga kanske inte var en grej för mig? Nu ska jag lyssna på säkert och ta till mig allt hon sjunger!

Jag såg Kjell Höglund,
jag önskar jag var han.
Jag gick dit ensam.
Anna som sett dig på stan
hon sa du såg glad ut och hade ny frisyr.
Hon sa den klädde dig.
Och jag, jag nynnar mycket,
men jag sjunger knappt längre.
och är du fortfarande arg?
Är du fortfarande trött?
Önskar du fortfarande att vi aldrig hade mötts?

Förresten så är jag kär i Alex karev nu, fast han egentligen är ett svin!image4

Mogen Poäng?

Jag ska skriva på i veckan 1 årskontrakt på lägenheten på Grisbacka! Det måste ju ge mogen poäng, känner mig mycket mogen. Äntligen slipper jag min nuvarande hyresvärd eller vad man ska kalla henne?! Må hon finna frid...Not!!

Denna vecka har gått snabbt! Känndes som det var nyss jag och min käre Snyggong var i Lycksele och bodde på hotell! Okej, jag tror jag skrev fel där på hotell, men om man har dyslexi och inte ens vet hur man stavar just till det ordet är det okej.

När jag och min kamrat Jossa skulle åka hem till Granö idag så sa jag åt henne att gå på toan, annars kunde det hända en olycka. Men hon stormvägrade, och vad tror ni händer? När vi kommer ut från skolan så inser hon att hon måste på toan! Och vad har hon lärt sig av det`Jo att alltid lyssna på tant Sara!

Jag vill inte skriva mer, för idag är jag tråkig på riktigt!image3Jag och min kamrat

Såklart allt ska jäkles från början

Först och främst var det tänkt att jag aldrig skulle skaffa en blogg, för jag ansåg att jag är inte så rolig som jag ut ger mig att vara. Kan vara jobbigt att bli upptäckt såhär. Men jag tog tjuren vid hornen och tänkte nä nu ska alla få se den riktiga Sarap. Men när jag ska försöka skaffa en sån här då, så funkar det inte att heta SaraP, så jag är tvungen att ha ett S på slutet, och vad tycker jag egentligen om det? Ett S symboliserar inte mig, jag passar inte med ett S på slutet, men man får väl vänja sig med det.
Sen så skulle man tydligen välja en stil på sin blogg, och såklart tog jag mat, för det var äntligen något som symboliserar mig! Jag gillar mat i alla former : Göra mat, bjuda på mat, äta mat, tröst äta mat, äta mat för det är skoj, äta man för att man är back behind! Yes you name it!

Idag glömde jag min mobil hemma, och jag och min väninna Sara satt och drömde oss bort om att jag kanske skulle ha massa missade samtal när jag kom hem, Men som sagt det var bara dagdrömmar. Men ack så fel våra drömmar var, jag hade hela 5 missade samtal. Fast 3 från min hyresevärd som jag förövrigt funderar på att göra något dumt med, något som kommer att göra så hon aldrig vill se mig mer!Då skulle jag må gott.
Har annars ringt på en lägenhet nu en hel vecka utan svar, men jag tror att pappa tog fel numer, för när jag smsade fick jag svar direkt, Eller så har jag någon bra förmåga att vara charmig på ett bra sätt.

Annars lever väl livet, jag ska få en kusin i september som jag ska älska lika mycket som Ludvig och Linus. Jag ska bli världens bästa kusin, och hoppas att den känner likadant för mig, men jag tvivlar redan! På grund av att den kommer ha andra kusiner på denns pappas sida som kommer vara i samma ålder, men jag ger mig inte i första hand!

Berättade för min pappa nyss att jag skaffat en blogg, han tror jag kommer bli känd! Känns tråkigt att jag kommer göra han besviken, för ingen, kommer någonsin läsa min blogg! Förrutom SaraM som skriver hemliga meddelanden i andra namn, hon tror att jag är osmart  bara för att jag utger mig att vara det! Ack så besviken hon lär bli!

Hej hopp Pillesnoppimage3

RSS 2.0