Skoj

Jag har inte skoj, jag är inte skoj, du är inte skoj, vi är inte skoj!
Biblioteket är inte skoj! Jag vill hitta på nått rackartyg! En man frågade igår vägen till någon fotbollsplan! Smart att fråga en utböling, jag vet ju knappt vars jag har lägenheten. Det är ju ett under att man finner dit varje dag!

Jag och Bäbis är bästa vänner snart tror jag. Vi tycker om varandra.


Baby baby!

Jag har fått en kusin, en tjej kusin! En fin tjej kusin. Tänka sig jag är 18 år äldre än henne, Hon kommer ju tycka att jag är värsta tråkiga tanten när hon blir äldre! Vi har räknat ut att jag kommer att vara 37 bast när hon tar studenten! Harreligen, det går bara utför i denna värld. Men huvudsaken är ju att jag har fått en kusin till, jag kommer gilla henne oavsett hur gammal jag blir.

Jag och Maras var ute igår, det var trevligt! Eller det uppstod ju små komplikationer. Men nästa helg bli bra, denna gång var ju bara en lätt uppvärmning!

Hejdå


False alarm

All the people on the street, I hate you all
And the people that I meet, I hate you all
And the people that I know, I hate you all
And the people that I don't, I hate you all
Oh, I hate you all

Greys anatomy har den bästa musiken! Det är inte ett påstående utan ett faktum! Förretsen börjar jag förstå allvaret i det hela nu. Jag räknar dagar och veckor. Inte ens månader och år får jag räkna längre. Men det är ju så jag vill ha det! Wiho! Med rätt inställning kan man allt, Ha! Okej jag ljög. Men det lät rätt så bra faktiskt!
Och nu vet jag även hur min bal klänning ska se ut om det blir som jag vill! Hela jag kommer se ut som Isobel Stevens. Är inte det fantastikskt skoj?! Men jag måste nog först skaffa blont långt hår och bli smalare och skaffa större bröst! Men det är ju bara materiella saker, Thats no problem for me!

Ska nog in till Vindeln idag, Måste köpa hårprodukter! Päninga ba rinn ut ur mina händer!! Måste gifta mig rikt, så jag slipp fundera på päninga! Hmmm, Thats its a bigger problem for me! Nu ska jag gå, Jag har inget på hjärtat längre! Förrutom att jag ska köra halkbana imorgon, Det ska allt bli skoj! Borde träna lite idag så man får vara bäst!! And thats the biggest problem for me

Fine thanks!

Okej, Jag vill tacka Soffan för hon är den ende som läser min blogg! Vill även tacka för grattandet, Dock fick jag inte hennes sms! Men vi vet ju alla hur det är att ha en mobil telefon i Granö! Inget verkar ju funka. Därför ska jag långsamt men säkert flytta ut ur området!

Idag borde jag vara glad, men jag känner inget! Okej, typiskt mig! Jag vill ju va jätte glad! Men lyckan brukar ju komma när man förstår allvaret!

snart kommer min kusin till världen. jag är så uppspelt. Jag ska göra allt för den kusinen! det ska bli så spännande! Och nu när jag har en ny kamera kan jag ta MASSOR med bilder på lilla kabraten! Fast dock är det ju ungefär 1 månad kvar tills den ploppar ut!

Förresten ska jag å snyggongis fara till övik en weekend och prova på det utelivet dem har där1 det blir nog skoj, Hoppas jag :D

 Ett smaktest från min kamera! Dock ser jag ut som en tattare, men bilden vart ju förövrigt bra! Tror att min kamera är den bästa!

18årig kvinna från Västerbottenslän!

Jag får tydligen bli kallad kvinna nu, På grund av min ålder! Jag har gått igenom alla faser, Tös,Jänta,Flicka,Tjej,Brud och nu kvinna! Snart är det baar tant kvar! Spännande,  Jag är så förvänatnsfull!
Bemanningen ringde till mig imorse och frågade om jag vill jobba på söndag, Thats fine for me pga att vi ska fara å se Lotta engberg med jobbet! WIHO, Jag blir helt till mig, Lotta Engberg var nämligen den första artisten jag hade på kassetband! Inte illa. Jag lär ju kunna sjunga alla låtar utan och innan, Tänk om hon bju up mig... hehe!

Snart är det inte länge kvar, Jag räknar dagar och år! Förresten har jag köpt en digitalkamera idag! Och den som snodde den förra kommer jag halshugga inom kort. Följ saraps triangeldrama..

Hejdådå


RSS 2.0